Kooduu

Kooduu skiller seg fra andre utelykter med deres funksjonelle design. Med Kooduu kan du nyte sommerkveldene med utelykter som har både innebygd høyttaler og isbøtte.

Dermed kan du nyte gode dager både innendørs og utendørs med god musikk, stemningslys og noe godt å drikke. Sett stemningen hvor som helst, når som helst med Kooduu lampene.

Kooduu

Viser alle 7 resultater

Et unikt livsstilsmerke

Kooduu er et livsstilsmerke som skaper unike, nordisk-inspirerte produkter som bringer mennesker sammen. Firmaet har nederlandske og danske røtter og ble grunnlagt i 2017 på grunnlag av samvær, lykke, positiv atmosfære, kos, innovasjon og å sette et smil på folks ansikter.

Funksjonelle utelykter av høy kvalitet

Kooduus utelykter kan du ta med hvor som helst. De kan brukes både innendørs og utendørs. Sett stemningen med Synergys Blueetooth-høyttalere, LED-lampefunksjon og isbøtte. Eller gjør det mer koselig hjemme med de stilige og luksuriøse Glow-lysene. Nyt favorittmusikken din i personlige omgivelser med Lite-up Play.

Perfekt for alle anledninger

Uansett hvordan du liker å nyte dagene, passer kooduu lampene og lyktene perfekt! De er geniale til en sommerdag i båten, eller en kald høstkveld foran den varme peisen med en varm kopp kakao i hånda. Skru på favorittmusikken og sett på stemningslys, så kan du lene deg tilbake og kose deg sammen med dine nære. Kooduu er perfekt for alle anledninger, både innendørs og utendørs.

Dermed kan du nyte gode dager både innendørs og utendørs med god musikk, stemningslys og noe godt å drikke. Sett stemningen hvor som helst, når som helst med Kooduu lampene.

Velkommen til oss

Vi håper du finner vår nettbutikk inspirerende. Her finner du over 10.000 møbler og hagemøbler.
Du er også velkommen i en av våre butikker, der du kan få kyndig hjelp fra en av våre møbel-spesialister og prøve om møblene passer for deg.