Hjort Knudsen

Er du på utkikk etter en ny lenestol til hjemmet? Da trenger du ikke å lete lenger! Hjort Knudsens lenestoler er helt fantastiske, og passer inn både foran TV-en og ved siden av peisen, hjemme eller på hytta. Hjort Knudsen lenestoler passer også ypperlig for deg som har ditt eget bibliotek. Kjøp deg en splitter ny recliner, så får du et fristed hvor du kan lene deg helt tilbake og slappe av. Samtlige modeller kommer med deilig innebygd fothviler til trette føtter etter en lang dag.

Velg mellom flere forskjellige farger, og tekstiler. Finn den stolen som passer best hjemme hos deg, i både funksjon og stil.

Hjort KnudsenHjort KnudsenHjort KnudsenHjort KnudsenHjort KnudsenHjort KnudsenHjort KnudsenHjort KnudsenHjort KnudsenHjort KnudsenHjort KnudsenHjort KnudsenHjort KnudsenHjort Knudsen

Viser alle 12 resultater

Produktkategori
Møbler
Hagemøbler salg
Frakt
Merke
Hjort Knudsen
Familie
Dennis
Felix
Linus
Molly
Mons
Simba
Kvalitet
Farge
Antrasitt
Dark Grey 3563
Sort
Pris

Møbler av høy kvalitet

Optimalisering av produkter er alltid en høy prioritet hos Hjort Knudsen, og de jobber alltid for å oppnå best mulig kvalitet for best mulig pris. Møblementet er produsert i deres egne fabrikker, og hvert møbel går gjennom kvalitetssjekker som har høye standarder. Dermed er du som kunde forsikret om at hvilestolene er av høy kvalitet, og har en lang levetid.

Det er en glede for oss å være forhandlere av møbler fra Hjort Knudsen. Innemøbler av høy kvalitet og et så stilig design tror vi vil slå svært godt an! Ta kontakt med en av våre butikker, eller henvend deg til kundeservice dersom du ønsker andre valgmuligheter enn de du finner her i nettbutikken vår.

Om Hjort Knudsen

Hjort Knudsen er en familieeid bedrift som designer, produserer og leverer moderne lenestoler, sofaer og senger som er laget av materialer av toppkvalitet. Familiebedriften har sine røtter i Danmark, hvor Ina og Arne Hjort Knudsen i 1968 begynte å produsere og selge hjemmelagde pennalhus og sekker. I ettertid overtok deres sønn, Klaus Hjort Knudsen, og hans kone Ellen Mønsted, bedriften.

Den dag i dag er det rundt 2300 ansatte i bedriften, og det anerkjente møbelfirmaet selger møbler til mer enn 11 europeiske land. Bedriftens visjon er å skape møbler i et moderne, klassisk design med stort fokus på kundens komfort og velbehag. Hjort Knudsen er kjent for å være svært innovative, og de har utviklet enormt mange teknikker og metoder som bidrar til at møblementet får en spesielt god komfort.

Velkommen til oss

Vi håper du finner vår nettside inspirerende. Her finner du over 10000 møbler og hagemøbler.
Men du er også velkommen i en av våre butikker. Der kan du få hjelp av en av våre møbelspesialister og prøve om møblene passer for deg.