Hjort Knudsen

Fantastiske reclinere til hjemmet

Er du på utkikk etter en ny lenestol til hjemmet? Da trenger du ikke å lete lenger! Hjort Knudsens lenestoler er helt fantastiske, og passer inn både foran TV-en og ved siden av peisen.

De passer også ypperlig for deg som har ditt eget hjemmebibliotek. Kjøp deg en splitter ny recliner, så får du et fristed hvor du kan få lov til å lene deg helt tilbake og slappe av.

Hjort KnudsenHjort KnudsenHjort KnudsenHjort KnudsenHjort KnudsenHjort KnudsenHjort KnudsenHjort KnudsenHjort KnudsenHjort KnudsenHjort KnudsenHjort KnudsenHjort KnudsenHjort KnudsenHjort Knudsen

Hjort Knudsens reclinere har alt du kan drømme om ved hvilestoler:

  • Håndlagde møbler
  • Gjennomtenkte løsninger
  • Stoler med elektriske funksjoner
  • Massasjefunksjoner
  • Stilriktig design
  • God kvalitet
  • Dansk design

Om Hjort Knudsen

Hjort Knudsen er en familieeid bedrift som designer, produserer og leverer moderne lenestoler, sofaer og senger som er laget av materialer av toppkvalitet. Familiebedriften har sine røtter i Danmark, hvor Ina og Arne Hjort Knudsen i 1968 begynte å produsere og selge hjemmelagde pennalhus og sekker. I ettertid overtok deres sønn, Klaus Hjort Knudsen, og hans kone Ellen Mønsted, bedriften.

Den dag i dag er det rundt 2300 ansatte i bedriften, og det anerkjente møbelfirmaet selger møbler til mer enn 11 europeiske land. Bedriftens visjon er å skape møbler i et moderne, klassisk design med stort fokus på kundens komfort og velbehag. Hjort Knudsen er kjent for å være svært innovative, og de har utviklet enormt mange teknikker og metoder som bidrar til at møblementet får en spesielt god komfort.

Møbler av høy kvalitet

Optimalisering av produkter er alltid en høy prioritet hos Hjort Knudsen, og de jobber alltid for å oppnå best mulig kvalitet for best mulig pris. Møblementet er produsert i deres egne fabrikker, og hvert møbel går gjennom kvalitetssjekker som har høye standarder. Dermed er du som kunde forsikret om at hvilestolene er av høy kvalitet, og har en lang levetid.

Det er en glede for oss å være forhandlere av møbler fra Hjort Knudsen. Innemøbler av høy kvalitet og et så stilig design tror vi vil slå svært godt an! Ta kontakt med en av våre butikker, eller henvend deg til kundeservice dersom du ønsker andre valgmuligheter enn de du finner her i nettbutikken vår.

Velkommen til oss

Vi håper du finner vår nettside inspirerende. Her finner du over 10000 møbler og hagemøbler.
Men du er også velkommen i en av våre butikker. Der kan du få hjelp av en av våre møbelspesialister og prøve om møblene passer for deg.