Slik velger du riktige hagemøbler

15. januar 2022

Skal du ha nye hagemøbler?

Våren er kommet, og nå er det tid for å nyte solen! Mange oppdager at de trenger nye utemøbler for sommeren. Er du en av dem? Da er du i tilfelle hjertelig velkommen innom oss for en hyggelig handel!

Vi pakker ut både nyheter og tidligere bestselgere. Vi gleder oss til å vise deg alle de flotte hagemøblene som strømmer inn. Vi har butikker i Kristiansand, Mandal, Bærum, Vestby, Fredrikstad og Revetal. Ta turen innom og prøvesitt hagemøblene. Her vil du garantert finne deg noen favoritter! Hos oss har vi både hagemøbler og møbler hele året, slik at du alltid kan finne det du er ute etter.

Slik velger du riktige utemøbler:

  1. Tenk over bruken. Skal hele familien samles rundt bordet til grilling i hagen, eller ønsker du hovedsakelig å sole deg på terrassen? Velg utemøbler etter dine behov og ønsker. Og husk å ta mål av uteplassen før du kjøper, slik at du får hagegrupper som passer inn.
  2. Utemøblenes funksjonalitet. Ønsker du deg møbler du enkelt kan flytte rundt, eller tenker du å la bordet stå hele året? Vi har hagemøbler i mange ulike materialer. Så her er det lurt å velge ut fra hva slags funksjon utemøblene skal ha. Les gjerne «Hagemøbelguiden» vår dersom du ønsker mer veiledning angående materialer.
  3. Undersøk møblenes behov for vedlikehold. Det kan være greit å vite hvor mye pleie og vedlikehold de forskjellige hagemøblene krever. Ulike materialer trenger nemlig ulik mengde vedlikehold, og derfor kan det være lurt å kjøpe hagemøbler med en passelig mengde vedlikehold for deg. Noen hagemøbler trenger pleie et par ganger i sesongen, mens andre er vedlikeholdsfrie og er fornøyde hvis de blir spylt litt med hageslangen. Les gjerne «Vedlikeholdsguiden» vår for å se hvor mye vedlikehold de forskjellige materialene trenger.

NYHETER

Snart er sesongen i gang og endelig har våre nye serier med hagemøbler kommet! Reef-Serien er stilren og minimalistisk. Dette er en modulserie som kan settes sammen på utallige måter og har mange bruksområder. Kyoto-serien er lekker med nydelig blanding av materialer og tekstiler. Denne serien er laget i aluminium og teak, som gir et harmonisk og lunt design på hagesofaen. Ønsker du hagemøbler i rotting, har vi fått inn Modena-serien med lun rotting som kommer i stilig kontrast til den svarte stålrammen!

Alle skal ha råd til god design

-Norges største utvalg til markedets beste priser

Hos Oakland finner du hagemøbler i alle prisklasser. Utvalget er enormt og her finnes noe til alle og enhver. Vi har utemøbler i rotting, aluminium, plast og hagemøbler med en kombinasjon av materialer. Utemøblene kommer i nydelig design i både romantiske stiler og moderne stiler.

Den nye trenden-hagemøbler i plast!

Plastmøbler til uterommet er i vinden som aldri før. De produseres i kraftig plast som både har tyngde og kvalitet til å tåle en norsk vinter og kommer i de kuleste designene du kan tenke deg! De skulpteres i ulike former med særpreg og produseres i utallige farger som gir et spekter av utvalg til forskjellige stiler og trender. Det geniale med hagemøbler i plast er at de tåler mye og krever ingen vedlikehold overhodet! Ta en kikk på de forskjellige seriene vi har av hagemøbler i plast!

sky hagemøbler kafesett sort plast

Ønsker du hjelp til å gjøre ditt uteområde harmonisk?

Kom innom en av våre butikker i Fredrikstad, Vestby, Mandal, Bærum, Kristiansand, Revetal, Ålesund, Trondheim eller Bergen og få gode tips og råd til hva som kan passe dere. Vi kan også komme hjem til deg på befaring hvis du ønsker det. Du er også hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss gjennom kundeservice. Der står våre hagemøbeleksperter klare for å hjelpe deg!

Ta deg en titt i sortimentet vårt og finn dine favoritter. Vi har loungegrupper og spisegrupper i mange størrelser, og mange hagemøbler du kan kjøpe separat uten å måtte kjøpe hele grupper. Hos oss finner du utemøbler til den private uteplassen, til kafeer, restauranter, barer, borettslag, og alle andre som ønsker å skape et harmonisk uteområde. Er du på utkikk etter hagemøbler til større prosjekter som restauranter, hotell, kafeer og lignende? Ta kontakt med oss via kundeservice, så hjelper vi deg, og finner et godt tilbud!

 

Bedrift?

Vi hjelper både små og store bedrifter med prosjekter i alle størrelser. Ta kontakt for et uforpliktende tilbud her.