Oakland

Bestselgere på salg

Nydelig hjørnesofa med bord. Adelaide er en moderne hagemøbelserie med flotte linjer og god sittekomfort. Dette er vedlikeholdsfrie hagemøbler med utendørsputer...
Se mer
Den moderne hagegruppen fra Petter-serien består av en 3-seter hagesofa, 3 midtmoduler/stoler og et stilig loungebord.
Se mer

Roma 2seter gruppe m bord Naturgrå

14 990,-
11 995,-
Sendes innen 24 timer
Med sitt klassiske og runde uttrykk, er Roma hagegruppe blitt en publikumsfavoritt. Putene har trekk med Olefin, som er godt...
Se mer

Petter Lounge 3Seter Skyggegrå

15 490,-
9 995,-
Sendes innen 24 timer
Petter 3-seter sofa kan brukes som den er eller du kan bygge på med flere moduler, for eksempel hjørnemoduler eller...
Se mer

Prisvinnere

Se mer
Liten og kompakt hvilestolgruppe med bord Ø= 60cm. Naples hvilestolgruppe i kunstrotting er en bestselger for de som trenger en...
Se mer
Stilren og moderne Emma hagegruppe som består av en 2-seter sofa, 2 stoler og ett bord. Hagegruppen er laget i...
Se mer
Nydelig Emma hagegruppe i tidløs design, består av en 2-seter sofa, 2 stoler og ett bord. Hagegruppen er laget i...
Se mer

Utemøbler med norsk design 

Oakland hagemøbler har blitt veldig populære. Det er vår mest populære merkevare, og mange av våre bestselgere finner du her. Oakland greier å kombinere kvalitet, komfort og design, slik at vi får utemøbler for norske forhold. Norske Oakland, med designer og produktutvikler, Helge Eikeland jobber for at du skal få de mest populære produktene i markedet, til den beste prisen.

Bruk litt tid når du kjøper hagemøbler. Studer dem gjerne. Oakland har hagemøbler som har:

 • God sittekomfort
 • Høy kvalitet
 • Smarte løsninger
 • Gjennomtenkte detaljer
 • Allværs puter
 • Markedsledende design
 • Årets farger
 • Det siste og beste innen materialvalg

Hva er Oakland hagemøbler best på?

Merkevaren Oakland har Norges beste og største hagemøbel-sortiment. Vi er trendsettende samtidig som vi også skal ha et stort utvalg av klassiske rotting hagemøbler. Vi er først med nyhetene og legger mye ned i å være markedsledende. Da både på design og pris.

For å sette opp noen punkter som vi mener vi er sterke på:

 • Hagemøbler i aluminium
 • Allværs utemøbler
 • Design og funksjon
 • Trender og nyheter
 • Rottingmøbler
 • Loungemøbler ute
 • Spisemøbler ute
 • Best pris

Produksjon og salg uten mellomledd

Vi designer, produserer og kjøper uten mellomledd, for å kunne gi deg som kunde den beste prisen. Oakland utemøbler skal være mer enn 30% billigere enn tilsvarende produkter i markedet. Derfor gir vi prisgaranti på disse produktene.

Historien om Oakland

Interessen og lidenskapen for hagemøbler startet i 2000, når Helge Eikeland startet Mandal Hagesenter. Hagemøbler ble fort en viktig del av sortimentet. Problemet var bare at hagemøblene og utvalget som kunne selges butikken ikke var godt nok. Og det måtte det jo være.

Så da begynte reisen ut i den store verden for å finne utemøbler, for den bevisste kunden. Det er mange flinke produsenter og leverandører der ute når man bare leter og vet hva man ser etter. Etter mye prøving og feiling ble 4Seasons Outdoor og Eurofar leverandører.

I 2009 hadde hagemøblene blitt så etterspurt, at et eget grossist og importselskap ble startet. Det fikk navnet Noah Outdoor, og fikk fort store norske kjeder som kunder. Noah Outdoor ble fort en gasselebedrift.

Etter en tid var nesten alle som solgte hagemøbler på kundelisten. Firmaer som Classic Møbler, Hageland, Skeidar, Bohus, Fagmøbler AS, Home & Cottage, Living, Bo-Grønt, Plantasjen, A-Møbler, Bra Sommermøbler og mange flere.

Gründer og produktutvikler

Helge Eikeland, utvikler av Oakland, ble etter hvert kjent for å være en av de beste produktutviklerne av hagemøbler i norden. Merkevarene Zelect, Noah Outdoor og Noah Garden ble alle designet av Helge.

Men etter en tid så ble det mer og mer tydelig at kjedene ønsket billige hagemøbler og at det var viktigere en gode hagemøbler. De gode hagemøblene fant aldri veien til butikkene.

Da ble en avgjørelse tatt. Skulle Helge greie å levere sortimentet, utvalget og kvaliteten som han ønsket å selge og som sluttkunden ønsket måtte han gjøre dette gjennom egne butikker, hagemøbelspesialist-butikker. Nå får du kjøpt Oakland Hagemøbler eksklusivt hos Oakland Møbler og Hagemøbler.no forhandlere.

Oakland skal ikke bare ha de mest populære produktene i markedet, men vi skal selvfølgelig også ha hagemøbel-nyhetene for 2021.

Vi jobber like mye med å gi deg som kunde det beste produktet. Derfor gir vi 5 års garanti på store deler av Oakland sortimentet.

Alle Oakland hagemøbler har vi på lager, og kan leveres til deg innen få dager etter bestilling. Raskt og pålitelig.

Vårt motto: Størst utvalg og Best pris

Velkommen til oss

Vi håper du finner vår nettside inspirerende. Her finner du over 10000 møbler og hagemøbler.
Men du er også velkommen i en av våre butikker. Der kan du få hjelp av en av våre møbelspesialister og prøve om møblene passer for deg.