OAKLAND MØBLER KRISTIANSAND

24. november 2022

-HAGEMØBELSPESIALISTEN

Midt i hjertet av Sørlandsparken finner du Kristiansands største møbel- og hagemøbelbutikk. Oakland holder til i andre etasje på Kiwibygget, like ved Sørlandssenteret. I butikken finner du nydelige utstillinger av både møbler, hagemøbler og interiør. Her kan du få erfaren hjelp og rådgivning for å finne de møblene som passer deg og ditt behov.

OAKLAND

-MØBELFAVORITTER OG HAGEMØBLER HELE ÅRET

Oakland startet som en hagemøbelbutikk som vokste raskt til å bli Norges største. Nå har vi også lansert egen møbelkolleksjon, Eikeland, som har hatt en enorm suksess. Oakland butikkene våre har nå et bredt utvalg møbler, interiør og hagemøbler, hele året. Vi er en moderne bedrift som har stor fokus på å ligge langt fremme både med tanke på drift, markedsføring og produkt. Vi sender ikke ut reklame på papir og drifter en av Norges største nettbutikker, hvor vi markedsfører oss digitalt. Vi jobber kontinuerlig med optimalisering og forbedring med tanke på miljø, bærekraft og utvikling.

 

Hagegruppe med sofa, heve/senkebord og to stoler

 

GRÜNDER HELGE EIKELAND

Helge Eikeland har skapt Oakland og bygd opp hagemøbelmerkevaren til det den er i dag. Vi har hatt en eventyrlig vekst og ekspandert selv til tross for pandemier, transportkriser og nedgangstider. Han har over 20 års erfaring som produktutvikler i bransjen og drives av å skape de beste møblene til  den rimeligste prisen. Kvalitet, funksjon, bærekraft og varighet skal harmonere med trender og design.

 

DESIGNERENS VISJON FOR OAKLAND BUTIKKENE

Mannen bak møbelkolleksjonene, Morten Eikeland har store visjoner for Eikeland møbler merkevaren. Han har lang fartstid i bransjen og har vært med i Oakland familien helt fra oppstartsfasen. Han er lidenskapelig opptatt av nordisk design, trender og nyskapning. Håndverk, kvalitet og bærekraft blir nøye studert og tatt hensyn til når kolleksjonene lages. Det ligger mye tanke og planlegging bak kolleksjonene og han har en helt særegen teft for det nyeste nye.

 

tioko sovesofa

ENGASJERTE BUTIKKANSATTE MED HØY KOMPETANSE

Butikksjefen vår Maria har et engasjement som smitter. I butikken i sørlandsparken får du hjelp og veiledning til å finne de møblene som passer deg og ditt behov av kompetente og engasjerte ansatte. Hun har lang erfaring og en enorm produktkompetanse som kommer kundene våre til gode.

 

OAKLAND INTERIØRTRENDER 2023

Skinn, naturmaterialer og tekstiler med strukturer som gir iøynefallende elementer i rommet, preger trendbildet i høst. God komfort og kvalitet er viktig, kombinert med spennende tekstiler og design. Organiske former og farger inspirert av naturen gir en rolig og behagelig atmosfære. Flerfunksjonelle møbler som kan flyttes og brukes på forskjellige måter, gir både forandringsmuligheter og funksjon.

 

Bali hjørnegruppe