Reef

Modulserie hagemøbler i unikt design

Her er det brukt det beste av det beste.Tiger pulverlakk, Quick Dry hurtigtørkende skum og Sunproof myk allværs tekstil.
Putene har rette linjer og myke kanter som former sofaen på en spennende og kul måte. Den stramme rammen med rette linjer i pulverlakkert aluminium skaper et moderne og stilrent design. Putene har fester under og i rygg, og tilfører designet fine detaljer. Putene er sydd i et nydelig tekstil som er vevd sammen av beige og grå/grønne tråder. Tekstilet får en nydelig farge som er lys grå med en varm og grønn undertone. Dette tekstilet er rålekkert og har en kvalitet som er velegnet dagens hagemøbler.

ReefReefReefReefReef

Viser alle 7 resultater

Allsidige hagemøbler

Denne modulserien kan du kombinere, slik at den passer ditt behov og uterom. Reef hagemøblene har stoler, sofaer, hjørnegrupper og moduler som du selv kan kombinere til den perfekte loungegruppe.

Møblèr uterommet smart

Med moduler kan du utnytte rommet og skreddersy dine egne utemøbel løsninger. Dette gir flerbruksmuligheter hvor du enkelt kan gjøre om en daybed til sofa for eksempel.

Reef utemøblene finnes kun hos Oakland

Disse hagemøblene er eget design og finnes kun hos oakland.

 

Velkommen til oss

Vi håper du finner vår nettbutikk inspirerende. Her finner du over 10.000 møbler og hagemøbler.
Du er også velkommen i en av våre butikker, der du kan få kyndig hjelp fra en av våre møbel-spesialister og prøve om møblene passer for deg.