Allværsputer – Putene for Norsk sommer

19. juni 2018

Norsk sommer kan som kjent by på varierende vær der 3 årstider fyker forbi på èn og samme dag – vår, sommer og høst der man får servert deilige varme solstråler, regn og noen kraftige vindkast med varierende temperatur. Ut med hageputene, inn med hageputene, forblåste hageputer, klissvåte hageputer, og endelig tørre hageputer – men så var det påan igjen. Kjenner du deg igjen?

Vi forstår godt problemet, og har nå løst dette for deg! Hos oss finner du hagemøbler som kan stå ute i all slags vær gjennom hele sesongen uten at du blir våt i rumpa etter regnvær! Er det mulig, tenker du nok? Svaret er JA!

 

Hos Oakland Home finner du et bredt utvalg av hagemøbler, spisegrupper og solsenger med komfortable og slitesterke puter som tåler øs pøs regnvær, men som likevel er hurtigtørkende! Disse finurlige putene har et spesielt skum og ytterstoff som gjør at vannet enten renner tvers igjennom puten eller dreneres rundt selve skummet inne i puten. I tillegg er skummet hurtigtørkende, vi kaller det supertørr. Er ikke det fantastisk?

Et godt utvalg av hagemøblene har i tillegg vindlås på putene. En vindlås er en stropp som er sydd bakpå putene som enkelt festet på rammen, og på den måten holder putene seg på plass i kraftig vind. Ja, tro det eller ei, men dette er hagemøbler utviklet spesielt for norske forhold.

Med denne revolusjonen innen hagemøbelputer skapes det ytterligere rom for et avslappende uteliv, og det er vi stolte over å kunne bidra til. Se etter hagemøbler med allværsputer i OakTekstil nå du kjøper hagemøbler hos oss, så får du en litt mer avslappende sommersesong.

Visste du forresten at Oakland Home har Norges største utvalg av hagemøbler, og at vi har 5 års garanti på alle våre hagemøbler i aluminium og kunstrotting?