SLIK INNREDER DU EN LITEN TERRASSE – ELLER BALKONG

6. mars 2021

Hvordan innrede en liten terrasse eller balkong

 

Våre beste tips for små terrasser og balkonger

Har du en liten balkong eller terrasse som du ikke vet helt hvordan du skal innrede? Her gir vi deg våre beste tips for hvordan du kan gjøre nettopp dette! Selv det er liten plass, kan man skape en egen oasen med en kjempekoselig atmosfære. Med smarte løsninger for små balkonger kan du nemlig få til mye på liten plass, og du kan lage deg et uterom som kan brukes hele sesongen. Her har du våre 4 gode tips for dette:


1) Finn ut hvor mye plass du har tilgjengelig

Før du går til innkjøp av møbler, kan det være lurt å måle opp hele terrassen for å finne ut hva du har å gå på. Ta hensyn til dører, og se hvor mye veggplass du har. Et supert triks for å utnytte plassen er å utnytte høyden, og gå til innkjøp av veggfestede innredningsdetaljer.


2) Bruk høyden og utnytt gulvplassen

Ønsker du en grønn og frodig uteplass, kan du utnytte vegger og ledig plass. En hagehylle egner seg både for blomster, planter og utelykter, og det bidrar til en koselig liten oase med personlig preg. En tralle på hjul gir deg flere hyller du kan fylle med hageredskaper, planter eller deilig frokost. Når du innreder i høyden, frigjør du gulvplass som gjør at balkongen føles romsligere enn den er. Vegghengte planter og blomsterkasser som henger på rekkverket gjør at uteplassen får et livlig og fargerikt preg.

 

Hvordan innrede en liten terrasse eller balkong

 

3) Bruk tekstiler for lun stemning

Puter, tepper og andre tekstiler skaper varme og gjør balkongen din til et triveligere sted å være. Du kan også få kjøpt gulvtepper til utendørs bruk! Våre gulvtepper for utebruk kommer i mange størrelser, og gjør det mer behagelig å ta morgenens første kaffe utendørs.


4) Velg fleksible hagemøbler

Når du velger hagemøbler til en liten balkong kan det være lurt å se etter fleksible møbler som kan brukes på forskjellige måter. Modulbaserte hagemøbler er for eksempel et veldig lurt valg. Da kan du sette sammen hagegruppen slik du ønsker ut fra terrassens størrelse og bruksområde. da kan du også utvide hagegruppa dersom du skulle få en større uteplass med tiden.

 

Hvordan innrede en liten terrasse eller balkong

 

Smarte hagemøbler til små balkonger

Det er lurt å velge funksjonelle og smarte hagemøbler til små balkonger, for da får du utnyttet plassen best mulig. Her har vi mange forslag til gode kjøp! Hagemøbler som kan brukes på flere måter er geniale på små uteplasser. Hos oss kan du som nevnt få kjøpt mange modulbaserte hagemøbler. I tillegg har vi også flerfunksjonelle hagemøbler. Se for eksempel de flotte 3-seter hagesofaene som enkelt kan gjøres om til ei solseng! Det er jo perfekt for deg som er glad i å ha besøk, og samtidig vil kunne utnytte uteplassen til å sole deg i fred og ro. Vi har også bord med heve/senke-funksjon som er midt i blinken for deg som er glad i å nyte middagen utendørs, og samtidig liker å ligge nede med godboka og et glass med noe forfriskende! Husk, det er ikke plassen som avgjør, men hvor godt du kan utnytte den!

Her er noen av våre anbefalte hagemøbelserier og hagemøbler til små terrasser og balkonger. Alle Oakland utemøbler er av høy kvalitet og har 5 års garanti. Dette er tidløse møbler som du kan ha år etter år, og sette sammen etter behov. Klikk deg inn på de forskjellige og finn deg dine favoritter!

Se noen av kundenes favoritter her:

-18%
Vendela høyrygget regulerbar hagestol i kraftig vedlikeholdsfri aluminium. Her med Vendela sidebord, et stødig og elegant loungebord til de late...
Se mer
Allværsputer
Harvard 3-seter har en ramme av aluminium og tykke og komfortable puter som er godt egnet til utendørs bruk.
Se mer
Nyhet
Nyhet
Nyhet
Opptil -39%
Ibiza Puff D80 i det populære Oaktekstil allværs tekstilet. Hageputer som tåler å stå ute hele sesongen .
Se mer
Nyhet
Nyhet
-8%
-6%
-6%
-3%
-3%
Allværsputer
Adelaide balkong-hagegruppe fra Oakland er aluminiums hagemøbler med puter som kan stå ute hele sesongen. Hagegruppen har komfortable allværsputer i...
Se mer

Vi hjelper deg gjerne!

Ønsker du mer inspirasjon og veiledning til hvordan du kan innrede balkongen eller terrassen din? Da er du hjertelig velkommen innom en av våre butikker, eller du kan ta kontakt med oss via kundeservice. Våre hagemøbel- og møbeleksperter står klare for å hjelpe deg med å gjøre din uteplass til en koselig og god plass å være. Velkommen innom oss!