SLIK INNREDER DU EN LITEN TERRASSE – ELLER BALKONG

6. februar 2022

 

Våre beste tips for små terrasser og balkonger

Har du en liten balkong eller terrasse som du ikke vet helt hvordan du skal innrede? Her gir vi deg våre beste tips for hvordan du kan gjøre nettopp dette! Selv det er liten plass, kan man skape en egen oasen med en kjempekoselig atmosfære. Med smarte løsninger for små balkonger kan du nemlig få til mye på liten plass, og du kan lage deg et uterom som kan brukes hele sesongen. Her har du våre 4 gode tips for dette:


1) Finn ut hvor mye plass du har tilgjengelig

Før du går til innkjøp av møbler, kan det være lurt å måle opp hele terrassen for å finne ut hva du har å gå på. Ta hensyn til dører, og se hvor mye veggplass du har. Et supert triks for å utnytte plassen er å utnytte høyden, og gå til innkjøp av veggfestede innredningsdetaljer.

 

 

2) Bruk høyden og utnytt gulvplassen

Ønsker du en grønn og frodig uteplass, kan du utnytte vegger og ledig plass. En hagehylle egner seg både for blomster, planter og utelykter, og det bidrar til en koselig liten oase med personlig preg. En tralle på hjul gir deg flere hyller du kan fylle med hageredskaper, planter eller deilig frokost. Når du innreder i høyden, frigjør du gulvplass som gjør at balkongen føles romsligere enn den er. Vegghengte planter og blomsterkasser som henger på rekkverket gjør at uteplassen får et livlig og fargerikt preg.

 

 

3) Bruk tekstiler for lun stemning

Puter, tepper og andre tekstiler skaper varme og gjør balkongen din til et triveligere sted å være. Du kan også få kjøpt gulvtepper til utendørs bruk! Våre gulvtepper for utebruk kommer i mange størrelser, og gjør det mer behagelig å ta morgenens første kaffe utendørs.

 


4) Velg fleksible hagemøbler

Når du velger hagemøbler til en liten balkong kan det være lurt å se etter fleksible møbler som kan brukes på forskjellige måter. Modulbaserte hagemøbler er for eksempel et veldig lurt valg. Da kan du sette sammen hagegruppen slik du ønsker ut fra terrassens størrelse og bruksområde. Da kan du også utvide hagegruppa dersom du skulle få en større uteplass med tiden.

 

 

 

 

Smarte hagemøbler til små balkonger

Det er lurt å velge funksjonelle og smarte hagemøbler til små balkonger, da får du utnyttet plassen best mulig. Her har vi mange forslag til gode kjøp! Hagemøbler som kan brukes på flere måter er geniale på små uteplasser. Hos oss kan du som nevnt få kjøpt mange modulbaserte hagemøbler.

Her er noen av våre anbefalte hagemøbelserier og hagemøbler til små terrasser og balkonger. Emma serien og Adelaide serien er begge små og nette i stilrent design. De kan endres og kombineres på forskjellige måter til forskjellig bruksområder. Alle Oakland utemøbler er av høy kvalitet og har 5 års garanti. Dette er tidløse møbler som du kan ha år etter år, og sette sammen etter behov. Klikk deg inn på de forskjellige og finn deg dine favoritter!

 

Her er noen av våre anbefalte hagemøbelserier og hagemøbler til små terrasser og balkonger. Emma serien og Adelaide serien er begge små og nette i stilrent design. De kan endres og kombineres på forskjellige måter til forskjellig bruksområder. Alle Oakland utemøbler er av høy kvalitet og har 5 års garanti. Dette er tidløse møbler som du kan ha år etter år, og sette sammen etter behov. Klikk deg inn på de forskjellige og finn deg dine favoritter!

 

Spisegruppe som passer perfekt til små uterom

Den nye Central serien passer særdeles bra til små uterom. Her kan bordplaten legges ned og stolene stables, slik at de tar minimalt med plass når de ikke er i bruk. Ønsker du det sosiale og koselige måltid hvor man kan se alle rundt bordet, har vi noen nette runde bord. Serien mikado passer utmerket til den lille terrassen. Har du en forkjærlighet til rotting derimot, har vi den nydelige serien Naples med regulerbar rygg, slik at den også kan brukes som hvilegruppe. Ønsker du en mer moderne gruppe, har vi serier som Central og Stanford som også utnytter plassen bra på små uterom.

Flerfunksjonelle utemøbler

I tillegg har vi også flerfunksjonelle hagemøbler. Se for eksempel de flotte 3-seter hagesofaene som enkelt kan gjøres om til ei solseng! Disse finner du i hagemøbelseriene våre BaliCambridge og Harvard. Det er perfekt for deg som er glad i å ha besøk, og samtidig vil kunne utnytte uteplassen til å sole deg i fred og ro. Vi har også bord med heve/senke-funksjon som er midt i blinken for deg som er glad i å nyte middagen utendørs, og samtidig liker å ligge nede med godboka og et glass med noe forfriskende! Husk, det er ikke plassen som avgjør, men hvor godt du kan utnytte den!

Vi hjelper deg gjerne!

Ønsker du mer inspirasjon og veiledning til hvordan du kan innrede balkongen eller terrassen din? Da er du hjertelig velkommen innom en av våre butikker, eller du kan ta kontakt med oss via kundeservice. Våre hagemøbel- og møbeleksperter står klare for å hjelpe deg med å gjøre din uteplass til en koselig og god plass å være. Velkommen innom oss!