Highboard

Allsidig lagring!
Med doble dører og lokk på toppen er bruksmulighetene til Highboard nærmest endeløse! Enten det er lagringsplass til puter, hageutstyr eller en forlengelse av utekjøkkenet ditt. Her kan du pakke bort både grillutstyr og hele grillen! Den kan også brukes til å sette bort sykler, leketøy, eller til å gjemme bort søppeldunker. Det elegante designet til Highboard er utviklet av industridesignere med tanke på superb kvalitet og kompatibel funksjonalitet. Alene er Highboard et blikkfang enten det er på terrassen din, ved svømmebassenget eller langs hekken.

Oppbevaringsboksen kan stå ute i regn uten at noe innvendig blir vått, i tillegg til at den er rustfri. Det er også inkludert lås slik at barn eller uvedkommende ikke kommer seg inn i den. Det medfølger en praktisk søppelkasseåpner, slik at hvis du bruker den til å lagre søppeldunker, blir dunken åpnet samtidig som du åpner lokket på oppbevaringsboksen. Det er også mulig å kjøpe tilleggsutstyr som sykkelstativ, hyller for enklere lagring og kurvskuffer slik at du kan utnytte all mulig plass.

HighBoard produktark KLIKK HER

HighboardHighboardHighboardHighboardHighboardHighboard

Viser alle 3 resultater

Velkommen til oss

Vi håper du finner vår nettbutikk inspirerende. Her finner du over 10.000 møbler og hagemøbler.
Du er også velkommen i en av våre butikker, der du kan få kyndig hjelp fra en av våre møbel-spesialister og prøve om møblene passer for deg.