Cane-Line Breeze

Breeze serien er designet av Strand + Hvass. Duoen består av to anerkjente danske designere, Christina Strand og Niels Hvass. Breeze serien er utformet som stue- og kjøkkenmøbler.
Hvert element har samme estetiske utrykk, og kan brukes overalt og i alle uterom. Det er den særegne eleganse og letthet som gjør at Breeze minner om en mild sommervind. Hagemøblene er produsert i Cane-line Weave®, som er unikt for Cane-line. Materialet former seg etter kroppen og bevegelser for å skape svært komfortable møbler.

Hagemøbler i holdbart materiale
Den ultra-lette Breeze serien er enkel å flytte. Hver kan stå alene eller blandes med andre Cane-Line møbler. Det holdbare materiale er UV-bestandig og krever minimalt vedlikehold. Cane-line Weave® er spesielt utviklet for å tåle klimaforhold over hele verden. Materialet vil beholde sin form og farge i mange år.

Cane-Line BreezeCane-Line BreezeCane-Line BreezeCane-Line BreezeCane-Line BreezeCane-Line BreezeCane-Line BreezeCane-Line BreezeCane-Line BreezeCane-Line BreezeCane-Line BreezeCane-Line BreezeCane-Line Breeze

Viser alle 24 resultater

Velkommen til oss

Vi håper du finner vår nettbutikk inspirerende. Her finner du over 10.000 møbler og hagemøbler.
Du er også velkommen i en av våre butikker, der du kan få kyndig hjelp fra en av våre møbel-spesialister og prøve om møblene passer for deg.