Lafuma

Lafuma gir deg camping og hagemøbler med en utrolig komfort!

I sortimentet for 2021 finner du den beste komforten og kvaliteten.
Miljøvennlige hage og campingmøbler
På fabrikken i Anneyron i Drôme-regionen har Lafuma vært involvert fra starten i en øko-design tilnærming, arbeider med kvalitet, holdbare materialer og insisterer på målrettet miljøvennlig produksjon.

Ved å kjøpe Lafuma velger du slitesterke, miljømessig-ansvarlig utemøbler. Beviset: Alle hagemøblene har nå 5 års garanti!

I 2020 er det nye Be Comfort bevis for deres engasjementet for bærekraftig komfort. Be Comfort, er:
• En ultra komfortabel, teknisk setepute med enestående Anti UV-ytelse,
• En moderne og elegant stil med et honeycomb-motiv, et symbol på biologisk mangfold,
• Bærekraftig produksjon, ved å se på alle deler av produksjonen har de kommet frem til en produksjonsprosess som har redusert innvirkningen på miljøet.

Denne innovasjonen bringer sammen komfort, estetikk og holdbarhet,
som alle generasjoner av mennesker har elsket i over 60 år.
Så, sett deg ned, slapp av og nyt …. lenge!
Uten tvil: Lafuma, er garantien for varig komfort.

Camping møbler

Camping møbler skal være gode å sitte. Men de må også være enkelt å sette bort eller ta med seg på ferie eller stranda. Så gode løsninger for å folde sammen i kombinasjon med lette sterke materialer er det som må til for å lage det perfekte camping møbel.

Med sine praktiske egenskaper og flotte design har camping møblene fra Lafuma fått et utvidet bruksområde. De kan like god brukes som vanlige hagemøbler. Eller tillegg møbler både ute og inne.

Har du litt liten plass eller bare ønsker praktiske løsninger? Da anbefaler vi hos Oakland, Lafuma. Her får du fantastisk kvalitet og sittekomfort!

Velkommen til oss

Vi håper du finner vår nettside inspirerende. Her finner du over 10000 møbler og hagemøbler.
Men du er også velkommen i en av våre butikker. Der kan du få hjelp av en av våre møbelspesialister og prøve om møblene passer for deg.