Adelaide Spisesofa

Adelaide hagesofa i spisehøyde – perfekt for avslappende måltid ute i hagen

Enten du vil nyte en deilig sommerbrunsj eller en koselig middag under stjernene, er Adelaide hagesofa i spisehøyde det perfekte valget for å skape en koselig og komfortabel utendørs spiseplass. Med sin moderne design og høye kvalitet, er denne hagesofaen et ideelt valg for å oppgradere ditt utendørsområde.

Viser alle 8 resultater

Adelaide hagesofa i spisehøyde har blitt designet med tanke på både stil og komfort. Den har en solid ramme av pulverlakkert aluminium som gir sofaen stabilitet og styrke. Sete- og ryggputene er fylt med myk og støttende skum, og har trekk som er enkle å holde rene. Denne hagesofaen er også UV-bestandig og tåler å bli stående ute i all slags vær.

Med Adelaide hagesofa i spisehøyde kan du nyte maten din i stil og komfort, samtidig som du nyter den friske utendørs luften. Sofaen er også et flott valg for å slappe av etter måltidet, og skape en avslappende og hyggelig atmosfære i hagen eller på terrassen.

Velkommen til oss

Vi håper du finner vår nettbutikk inspirerende. Her finner du over 10.000 møbler og hagemøbler.
Du er også velkommen i en av våre butikker, der du kan få kyndig hjelp fra en av våre møbel-spesialister og prøve om møblene passer for deg.