Teakmøbler

Møblene våre i teak-natur er utrolig flotte. Utvalget vårt av klassiske teakmøbler er stort, og her har vi noe for enhver smak. Vi har både store, robuste og flotte teakmøbler, og teakmøbler som er nette og fine. Det geniale er at de kan brukes både inne og ute!

Tremøblenes bruksområder er mange, og de passer inn i mange forskjellige miljøer. Teakmøblene er en favoritt på hytta i fjellet og er ofte brukt i forbindelse med sjø og båtliv ettersom det har svært gode egenskaper mot saltvann. Utemøbler av teak er dermed et populært valg til brygga

Teakmøbler fra Oakland:

  • Høy kvalitet
  • 3 års garanti
  • God holdbarhet
  • Flott design
TeakmøblerTeakmøblerTeakmøblerTeakmøblerTeakmøblerTeakmøbler

Alle våre teakmøbler er laget av tre som er produsert i godkjente plantasjer. Dermed kan du som kunde være trygg på at utemøblene er produsert på et bærekraftig vis, og du kan kjøpe flotte tremøbler med god samvittighet.

Videre anbefaler vi deg å ta godt vare på teakmøblene og gi dem riktig og god pleie. Alle tremøbler krever litt vedlikehold, og det er to forskjellige måter å behandle dem på. Du kan enten behandle dem med olje, eller impregnere dem. Gjennom å behandle dem kan du justere tremøblenes uttrykk. Olje gir dem en lun og fin farge og overflate, mens impregnering gir dem en mer grå-aktig tone. Begge deler er kjempefint, og her er det din personlige smak som avgjør hvilken behandlingsmetode du bør bruke.

Vi anbefaler deg våre spesialutviklede vedlikeholdsprodukter for tremøbler. Vedlikeholdsproduktene er utviklet gjennom nanoteknologi, og beskytter hver minste fiber i møblene. Hos oss kan du få kjøpt både tre-rens som får møblene til å se så fine som nye ut, og trebeskytter som forebygger skader og unødig slitasje.

Teakmøbler fra Oakland:

  • Høy kvalitet
  • 3 års garanti
  • God holdbarhet
  • Flott design

Velkommen til oss

Vi håper du finner vår nettbutikk inspirerende. Her finner du over 10.000 møbler og hagemøbler.
Du er også velkommen i en av våre butikker, der du kan få kyndig hjelp fra en av våre møbel-spesialister og prøve om møblene passer for deg.