Møbler Merkevare

Møbler i forskjellige prisklasser

Det er viktig for oss at du som kunde blir fornøyd med det du bestiller, og at det finnes møbler for enhver smak og enhver lommebok. Derfor strekker sortimentet seg fra billige møbler til eksklusive merkevarer. Hos oss skal du kunne velge mellom billig og dyrt, og moderne design versus tidløst og klassisk. Samtidig har vi alltid fokus på kvalitet og sittekomfort.

Kjøp møbler på nett

Våre møbeleksperter har god peiling på møbler, og derfor kan du som kunde være trygg på at møblene du handler fra oss er av god kvalitet og riktig design. Møbelekspertene sørger for at vi alltid har spennende nyheter på vei inn som sklir rett inn i trenden. Dersom du handler møbler på nett fra oss får du dem raskt og sikkert levert. Du kan få kjøpt alt fra fine og billige, til flotte, eksklusive møbler på nett fra oss.

Dersom du ikke finner de fargene eller stoffene du ønsker, trenger hjelp til å bestille, eller ønsker inspirasjon, må du gjerne ta kontakt med oss via chat eller kundeservice. Vi hjelper deg gjerne med å finne de løsningene du er ute etter slik at du får noe du er ordentlig fornøyd med.

Møbler i butikk

For oss er det viktig å gi deg som kunde muligheten til å få prøvesitte, se og kjenne på møblene dersom du ønsker det. Derfor er du hjertelig velkommen innom en av våre butikker! Vi holder til i Mandal, Kristiansand, Oslo, Vestby, Fredrikstad og Bærum. Vi har også en forhandler på Revetal. Våre møbeleksperter står klare for å hjelpe deg, velkommen innom oss!

Møbeltrendene for 2021

Det skjer utrolig mye spennende på møbelfronten for tiden. Nordisk og skandinavisk design er i vinden som aldri før, både her og i resten av verden. Den enkle, minimalistiske og stilrene nordiske stilen er det som gjelder. I tillegg ser det også ut til at sortlakkert metall finner sin plass i møbeltrenden, og industristil blir stadig mer populært. Sort metall i kombinasjon med gult, grønt og oransje blir flott og moderne!

Tekstiltrendene 2021:
  • Sofa og stoler i velour selger som aldri før.
  • Stadig flere drister seg til å kjøpe møbler i farger. Grå og sort velour selger bra, men flere og flere drister seg til å kjøpe møbler i gul, oransje, tobakkfarget, kobber, grønn og blå velour.
  • Lin er også kommet for å bli. Nye tekstiler som ligner på lin er også kommet på banen, og disse krøller seg ikke så fort.
  • Grove tekstiler ser også ut til å bli en av møbeltrendene. Det er gjerne bred kordfløyer eller tekstiler med mye tekstur som gjelder.
Nye møbler til alle husets rom

Hos oss kan du finne flotte, nye møbler til alle husets rom. Våre fagfelt er stue, spisestue, kjøkken, soverom og entre. I sortimentet vårt finner du mye fint av stoler, hvilestoler, spisestoler, spisebord, loungebord, stuebord, sofaer, hjørnesofaer, skap, puffer og mye mer.

Sjekk ut Eikeland Premium
Ekstraordinær kvalitet

Eikeland Premium møblene blir produsert av fagfolk med fokus på detaljer, hvor kun de beste råvarene blir utvalgt. Ultra-rette sømmer, kombinert med solid tyngde på puter og skum, tilrettelegger for en overlegen komfort. Disse møblene har noe ekstraordinært både når det gjelder utseende og kvalitet. Eikeland Premium består av flere møbelserier som består av alt fra hvilestoler til massive modulsofaer. Alle seriene er designet med et tidløst uttrykk, men som passer strålende inn i den moderne stuen, i nordiske hjem eller på den lune hytten.

 

Velkommen til oss

Vi håper du finner vår nettbutikk inspirerende. Her finner du over 10.000 møbler og hagemøbler.
Du er også velkommen i en av våre butikker, der du kan få kyndig hjelp fra en av våre møbel-spesialister og prøve om møblene passer for deg.