SE HER! DE NYE MØBELSERIENE I EIKELAND PREMIUM

14. januar 2022

 

Endelig har vi lansert Eikeland Premium: Møblene med det lille ekstra!

Etter stor etterspørsel fra kundene etter et Premiumsortiment begynte vi å designe og utvikle møbler med det lille ekstra. Her er det kun brukt de beste råvarene, og møblene er laget av dyktige fagfolk ved fabrikken vår i Portugal. Her får du møbler som er skikkelig gode når det kommer til design, kvalitet, komfort og funksjonalitet. Vi er strålende fornøyde med resultatet, og har gledet oss til å vise dere de nye møbelseriene i den nye merkevaren vår, Eikeland Premium. Klikk deg gjerne inn på blogginnlegget om den nye møbelmerkevaren HER for å lese mer om konseptet.

Mathilde

Mathilde er en møbelserie med nydelige møbler som sklir rett inn i det moderne hjem. De fine, rette linjene i kombinasjon med armlenene som skrår utover gjør at sofaen skiller seg litt ut fra resten av Eikeland Premium. Mathilde har fantastisk komfort, flott design og svært høy kvalitet. Møblene fra serien kommer foreløpig bare i sofa, men lar seg kombinere svært fint sammen med hvilestolene «Sunniva» fra Eikeland premium.

Aksel

Møbelserien Aksel er en serie med robuste, store og flotte møbler som passer perfekt inn i det moderne hjem. Møblene har en vanvittig god komfort, og er ekstremt gode å krølle beina opp i etter en lang dag. Denne møbelserien består av moduler, slik at du kan bygge sofaen akkurat slik du ønsker det. Dermed er den perfekt for deg som ønsker deg en stor og ruvende sofa, og for deg som vil ha en sofa av vanlig størrelse.

Emilie

Emilie er en utrolig flott møbelserie som også sklir rett inn i det moderne hjem. De fine buede linjene på armlenene gir møblene et klassisk og pent uttrykk. I denne serien kan du også få kjøpt deg hvilestoler med fotpaller. Det er perfekt for deg som vil ha flere sittegrupper, men ha gjennomgående samme stil.

Sjekk ut noen av favorittene i serien:

Eikeland Premium Hvilestoler

Vi har også en rekke flotte hvilestoler i Eikeland Premium merkevaren. Vi har noe i enhver stil og i forskjellige design, så her kan du garantert finne noe som passer inn i hjemmet ditt. Sjekk ut utvalget, og plukk ut dine favoritter. Her får du stoler som holder ekstra høy standard og holder seg fine over lang tid! Med en hvilestol i stua kan du alltid skape en ekstra sitteplass rundt stuebordet når det er mange gjester på besøk.

 

Loungestol grå

Sjekk ut noen av hvilestolene her:

Vi hjelper deg gjerne!

Er du på utkikk etter nye møbler til hjemmet, men ønsker litt veiledning eller tilpasning av møbler? Da er du hjertelig velkommen innom en av våre butikker hvor våre møbeleksperter står klare for å hjelpe deg. Har du ikke anledning til å komme innom en av butikkene våre? Da må du gjerne ta kontakt med oss via kundeservice. Vi er tilgjengelige på telefon, chat og mail. Velkommen skal du være!