Eikeland Kamilla

Kamilla hvilestolene er blitt den nye favoritten i norske hjem. Hvilestolen fra Kamilla er den beste plassen å sette seg ned med en god bok, en kaffekopp, favorittserien, håndarbeid – eller hva enn du trenger for å slappe ordentlig av. Uansett hvordan du liker best å hvile, er Kamilla hvilestolene de perfekte lenestolene.

Eikeland KamillaEikeland KamillaEikeland Kamilla
Ingen produkter ble funnet som passer dine valg.

Hvilestoler med fantastisk komfort

Kamilla er en møbelserie med utrolig flotte hvilestoler. Hvilestolene har et klassisk, tidløst og allsidig design som passer inn i alle stiler. Hvilestolene har i tillegg en svært god sittekomfort. Kvaliteten på stolene er høy, og her får du stoler som holder seg fine over lang tid. Kjøp deg en fin Kamilla pall til hvilestolen, slik at du kan hvile med beina høyt etter en lang dag.

Ta gjerne kontakt med oss i butikk eller på kundeservice dersom du ikke finner de fargene eller stoffene du vil ha, så hjelper vi deg! Du er også hjertelig velkommen inn i en av butikkene våre for å prøvesitte.

Velkommen til oss

Vi håper du finner vår nettbutikk inspirerende. Her finner du over 10.000 møbler og hagemøbler.
Du er også velkommen i en av våre butikker, der du kan få kyndig hjelp fra en av våre møbel-spesialister og prøve om møblene passer for deg.