Eikeland Oskar

Møblene våre fra serien Oskar har et svært moderne og eksklusivt uttrykk med et elegant design. Møblene har fine, rette linjer, og er et godt valg for deg som er glad i å følge trenden og samtidig ha et eksklusivt uttrykk. Noe av det som er genialt med møbelserien Oskar, er at den kommer i mange forskjellige varianter. Du kan blant annet kjøpe serien som modulgruppe, dermed kan du bygge en sofagruppe som passer perfekt til din stue.

Viser alle 13 resultater

Produktkategori
Møbler
Merke
Eikeland
Familie
Eikeland Oskar
Kvalitet
Farge
Pris

Nydelige møbler med fantastisk komfort

Setene i møblene fra Oskar er ekstra dype, og her kan du lene deg ordentlig tilbake og krølle beina sammen under et godt pledd. Møblene gir en skikkelig loungefølelse, og er ekstremt komfortable å sitte i. Du kan få kjøpt Oskar-møblene i forskjellige varianter og forskjellige størrelser. Plukk og miks mellom moduler, sofaer og paller, og lag koselige sittegrupper.

Putene i Oskarserien er fylt med enten kaldskum, eller fjær av den nye teknologien Fluff-ONE Feather Technology. Denne teknologien gjør at fjærene inni puten ikke flytter på seg, og dermed holder fasongen seg fin over lang tid. I tillegg er sittekomforten utrolig god. Ryggputene er vendbare, og putetrekkene er avtagbare.

Alle våre Eikelandmøbler kan fås i ulike stoffer og materialer, og du kan velge varianter av Oskar som passer din smak perfekt. Stoffene har ulike egenskaper og farger, og dermed kan du skape nettopp den stemningen du vil ha i hjemmet ditt. Ta kontakt med oss i butikk eller via kundeservice dersom du ønsker andre varianter enn det vi har i nettbutikken, så hjelper vi deg.

Velkommen til oss

Vi håper du finner vår nettside inspirerende. Her finner du over 10000 møbler og hagemøbler.
Men du er også velkommen i en av våre butikker. Der kan du få hjelp av en av våre møbelspesialister og prøve om møblene passer for deg.