OAKLAND KUNSTIGE JULETRÆR

2. oktober 2023

EVENTYRLIG FINE JULETRÆR

Sikre deg at juletreet blir julas midtpunkt. Oakland har satset hardt for å utvikle de fineste og mest naturtro juletrærne på markedet. Juletrærne kan brukes år etter år og finnes i utallige varianter og størrelser.

HVILKET JULETRE SKAL DU VELGE?

Valgalternativene er mange og preferansene våre er forskjellige. Vi ha derfor et bredt utvalg trær som har hver sine kvaliteter. Trærne er utviklet basert på en hel vitenskap om tvunnede og støpte barnåler, lyslenker og farger. Vi har forskjellige størrelser, fasonger og design, slik at vi har et utvalg til forskjellige prisklasser, rom og trender.

 Vidda – Et skikkelig Disney-tre

Dette er et fyldig juletre med tette og tykke granbar, lik edelgranen i en frisk dypgrønn farge. Granbarene har helstøpte nåler, dette gjør at treet holder seg like fint år etter år og har den beste kvaliteten. Treet finnes i 150, 180, 210 og 240cm. Dette juletreet passer perfekt for deg som ønsker det perfekte tre med et idyllisk utseende.

HOVDEN FYLDIG – VÅRT EKSKLUSIVE JULETRE

Hovden juletreet er utrolig fint og har et naturtro utseende som fryder. Dette treet har kun helstøpte nåler av ypperste kvalitet. Treet er tett og fyldig og kommer i flere forskjellige størrelser, 160,190, 220, 250 og 290cm. I likhet med Vidda, er dette et av våre fineste trær, samtidig som det ser litt mer naturtro ut.

HOVDEN

LØA -TETTVOKST MILLIONLIGHTS

Løa kunstig juletre er et flott juletre med tettvokste vakre greiner i mikset granbar. De tvinnede barnålene er plassert innerst i treet, for å gi fylde og de helstøpte barnålene er plassert ytterst for å få mest naturtro utseende og best holdbarhet. Treet har en nydelig, frisk grønnfarge. På greinene er det ferdig montert LED-lys som gir et varmt, behagelig lys. Lysene på dette treet er av høyere kvalitet da ledningen er mindre synlig og har flere små pærer integrert i selve ledningen, som ikke stikker opp av treet men ligger oppå greinene og gir et nydelig lys.

TRYSIL SMALT JULETRE

Trysil passer perfekt for de som vil ha et tett og fyldig juletre, men som er litt smalere og ikke tar altfor mye plass. Treet kommer i flere høyder, 150, 180, 210 og 240cm. Juletreet er lett å montere og har varmhvite Led-lys som setter den gode stemningen.

NOREFJELL – MYE FOR PENGENE

Her får man mye juletre for pengene. Treet har både helstøpte og tvunnede barnåler som gir et naturtro og fint juletre. Juletreet kommer i flere størrelser, 150, 180, 210, 240, 270 og 300cm. Treet er lett å montere og kan fås både med og uten lys.

NOREFJELL

MYRA – VAKKERT OG RIMELIG

Myra juletreet er et nydelig tre, med mange grener og varmhvite lys som gir den rette julestemningen. Treet kommer i flere høyder, 150, 180, 210 og 240cm. Treet er laget både av tvunnede og helstøpte barnåler som gir en rimeligere pris.

MYRA

MILLIONLIGHTS NORDLYS

Som navnet antyder, har dette treet flere lyspærer. Lyspærene er mindre og tettere og tanken er at denne lyslenken skal smelte bedre sammen med grenene og gi et nydelig juletrelys. Treet kommer i flere høyder, 150, 180, 210 og 240cm.

FROST – JULETRE MED SNØDRYSSEDE GREINER

Frost er et flott kunstig juletre med snødryssede greiner som gir en særegen stil og passer spesielt godt inn i den moderne stue. Treet er aldeles nydelig og tar deg rett inn i «winter wonderland» og er spesielt populært blant våre influensere og stylister. Treet kan fås i flere høyder, 150, 180, 210 og 240cm.

FROST