Finn din unike stil – rottinghagemøbler som varer

16. februar 2023

Utforsk våre rotting hagemøbler i alle slags stiler

Hos oss finner du et enormt utvalg rottingmøbler. Alle våre hagemøbler i rotting er vedlikeholdsfrie og har en kvalitet som varer. Du tenker kanskje at rotting er rotting? Men her finnes det vidt forskjellige design og uttrykk som treffer forskjellige stiler. Hos oss finner du alt fra britisk kolonistil, klassisk, romantisk, og et mer moderne og røffere design. Fletten kommer i forskjellige tykkelser. Vi har hel, halvrund og flat flettetråd alt ettersom passer designet best. Tykkelsen på rottingen og spiller ofte inn på prisen. Desto mer materiale som blir benyttet, desto høyere pris. I all hovedsak er det dette som skiller de ulike typene rotting fra hverandre, i tillegg til designet og uttrykket den gir.

Britisk kolonistil

Denne stilen er hentet tilbake fra fortiden og er noe av det hotteste på hagemøbelmarkedet i dag. Det er en hybrid av moderne og romantiske rottingmøbler som skaper en lun og harmonisk stemning.

Moderne rottingdesign

Hos Oakland har vi også et moderne og litt røffere design. Her er det lun rotting som står i kontrast til rette linjer og sort, røff aluminiumsramme. Uttrykket blir utrolig kult og passer like godt inn på hytta som hjemme.

Hvilestoler og loungemøbler i romantisk design

Virginia-serien er en kraftig serie med tykke puter og myke linjer. Her er det komfort, kvalitet og funksjon i fokus. Her kan du få regulerbar rygg, lene deg tilbake og finne hvilepulsen. Denne serien er også genial som kombinasjons møbler. Sofagruppen kan brukes som både lounge og spisegruppe ute.

Nette hagemøbler som passer perfekt til små uterom og balkonger

Disse hagemøblene har en mer klassisk stil. De er små og nette, noe som passer perfekt på små terrasser og uterom. Her kan du nyte kaffen i behagelige møbler som pynter opp uterommet med lune farger og myke linjer.

Klassiske rottingmøbler med både spise og loungefunksjon

I Noah serien finner du hagegrupper som kan brukes både som loungegruppe og spisegruppe. En genial kombinasjon for deg som har mindre plass eller bare ønsker å kjøpe èn hagegruppe. Denne stilen er klassisk rotting som passer både på fjellet eller som skjærgårdsfavoritt på bryggen.