KUNSTIGE JULETRÆR I FORSKJELLIGE STØRRELSER OG FASONGER

8. september 2023

kunstig juletre

 

FINN ET KUNSTIG JULETRE SOM PASSER PERFEKT INN I DITT HJEM

Har du bestemt deg for å investere i et kunstig juletre til hjemmet i år? Det synes vi er en god ide! Kunstige juletrær ser minst like fine ut som vanlige juletrær, og på toppen av dette har de en kjempelang levetid. Du slipper å vedlikeholde det, og du slipper å kjøpe et nytt tre hvert år. Likevel tenker kanskje mange at kunstige juletrær ikke er så veldig unike, og at alle kunstige juletrær ser like ut. Men, de kunstige juletrærne til Oakland er alle håndlagde, og hvert enkelt tre er helt unikt. I tillegg kommer de i mange forskjellige størrelser og fasonger, og du kan finne et tre som passer perfekt inn i din stue. Vi har noe for enhver smak!

 

TREETS BREDDE

Vi har mange forskjellige juletrær i forskjellige bredder. Du kan få kjøpt både smale trær, «vanlige» trær, og brede trær.
Trærne kommer i disse forskjellige seriene:

TREETS HØYDE

Oakland juletrær kommer også i forskjellige høyder.
I nettbutikken vår finner du dem sortert i de ulike kategoriene:

Juletrepynt som setter skikkelig julestemning

Kom i julestemning og pynt juletreet med julekuler og juletrepynt. Vi har også juletrefotskjuler i forskjellige materialer størrelser og design.

En ting som er lurt å være klar over når du skal kjøpe et kunstig juletre, er at de kommer med to forskjellige typer barnåler. Barnålene kan enten være støpte eller tvunnet. Støpte barnåler har et mest naturtro uttrykk, og disse har bedre holdbarhet enn tvunnet barnåler. Hos oss kan du få kjøpt trær med bare støpte barnåler, og trær med en miks av støpte og tvunnet nåler. En miks av de to kan gi et ekstra fyldig uttrykk. Her er det du selv som avgjør hva du synes er finest.

VELKOMMEN INNOM EN AV VÅRE BUTIKKER!

Vi ønsker deg hjertelig velkommen innom en av våre butikker for en hyggelig handel. Vi står klare til å hjelpe deg med å finne det perfekte juletreet til din stue og har i tillegg en fantastisk B2B ordning for bedrifter.