Cane-Line Core

Sammensetningen av materialer gir utemøblene til Core både et forsiktig og lett uttrykk, mens designen er solid. Koniske aluminiumsben bærer de brede og mykt avrundede teakplatene. Rammen er laget av spesialdesignede profiler som gir et sterkt design og elegant utseende.

Core-bordet kombinerer det klassiske med det moderne og løfter bruken av teak i utendørsmøbler til nye høyder. Teak er en oljebasert tretype som er ideell for utendørs bruk. Treet utvikler seg til en sølvgrå farge gjennom årene. Teak kan også holde sin varme naturlige glød ved bruk av teakolje. Stolene i Core serien er laget i værbestandig Cane-line SoftTouch® med polstring av hurtigtørkende skum. De polstrede stolene kombinerer den myke følelsen kjent fra innemøbler med den unike utendørs-evnen til å tåle all slags vær. Stolen kan enkelt stables med sin lette konstruksjon. Disse stolene er laget for Core-serien, men alternative stoler kan fint utfylle det stilige bordet.

Cane-Line CoreCane-Line CoreCane-Line CoreCane-Line CoreCane-Line CoreCane-Line CoreCane-Line CoreCane-Line Core

Viser alle 3 resultater

Velkommen til oss

Vi håper du finner vår nettbutikk inspirerende. Her finner du over 10.000 møbler og hagemøbler.
Du er også velkommen i en av våre butikker, der du kan få kyndig hjelp fra en av våre møbel-spesialister og prøve om møblene passer for deg.