Balad H25

Baladlampene fra Fermob er uunnværlige i ethvert hjem. Disse er designet med en ambisjon om å skape et pålitelig og skikkelig produkt uten at det går på bekostningen av designet. Dermed får du i dette produktet ei lampe som både fungerer skikkelig bra og ser utrolig flott ut.

Lampa overholder IP44- og IK10-standardene, og er av høy kvalitet. Den er også mobil, og kan flyttes rundt på uteplassen. Den ser nydelig ut både på bordet ved spisemøblene eller loungemøblene, på stranda, ved bassengkanten, eller hvor enn du ønsker å tilbringe sommerkvelden!

Til denne gode prisen kan du fylle opp uteplassen med disse lampene, og skape en koselig atmosfære i uterommet. Lampa har tre temperaturinnstillinger, så du kan skape den stemningen du ønsker. Den har en varm hvit stemning (2300 ° K), den har også en nøytral hvit farge (4000 ° K) og en kjølig hvit tone (6000 ° K). Den kan også stilles i to forskjellige lysstyrkeinstillinger (100% og 50%). Håndtaket på lampa kommer i forskjellige nyanser av Fermob-fargediagrammet. Du kan kjøpe matchende metallstativer dersom du vil variere på høyden av lampene.

Viser det ene resultatet

Velkommen til oss

Vi håper du finner vår nettbutikk inspirerende. Her finner du over 10.000 møbler og hagemøbler.
Du er også velkommen i en av våre butikker, der du kan få kyndig hjelp fra en av våre møbel-spesialister og prøve om møblene passer for deg.