Hartman

Hartman er en av de største leverandørene av hagemøbler  i Europa. Velger du et hagemøbel fra Hartman får du et produkt med anerkjent kvalitet og komfort. Deres produkter er laget av materialer av høy kvalitet og med stor presisjon og nøyaktighet. Kundetilfredshet har aller høyeste prioritet hos dem.

Hartman ble startet i Nederland for over 50 år siden. De har vært med helt siden hagemøblenes spede begynnelse og er med dette en av de eldste i bransjen. Hvem de er i dag er i stor grad formet av all den kompetanse de har opparbeidet seg gjennom disse årene. Fokus har hele tiden vært på gjennomgående kvalitet, og det å skape produkter som får folk sammen.

Tidlig på 60-tallet begynte ideen om å skape et oppholdsrom utendørs å spre seg i Europa. Frem til nå hadde folk tatt med seg en kjøkkenstol ut i hagen på de mest solrike dagene. Nå kom i stedet møbler som var forbeholdt uteplassen, ledet an av den etterhvert så gjenkjennelige campingstolen.

På 80-tallet investerte selskapet stort i produksjon av plastmøbler. Dette gjorde det mulig å produsere svært lette og solide møbler i store antall. Plaststolene fra Hartman ble meget etterspurte takket være sin gode kvalitet. I 2016 får plaststolen et nytt liv med Sophie, og det er igjen full produksjon i den lokale plastfabrikken. I tiden som følger blir Sophie en viktig brikke i en stadig voksende kolleksjon av moderne hagemøbler.

Mot slutten av 90-tallet begynner man å se en trend mot nye materialer som teak, aluminium og senere også kunstrotting. Merkebevisstheten er nå blitt så stor i Hartmans hjemland Nederland, at selv meteorologen på nasjonal tv proklamerer at «nå er det Hartman-vær».

I dag er Hartman en av de store merkenavnene på hagemøbler i verden.

Velkommen til oss

Vi håper du finner vår nettbutikk inspirerende. Her finner du over 10.000 møbler og hagemøbler.
Du er også velkommen i en av våre butikker, der du kan få kyndig hjelp fra en av våre møbel-spesialister og prøve om møblene passer for deg.