Chilli

Modulserie – moderne & funksjonell

Oppdag den perfekte kombinasjonen av funksjonalitet, stil og komfort med Chilli modulserie hagemøbler. Disse imponerende møblene er laget av vedlikeholdsfri aluminium og har et råkult og industrielt design som vil gi uterommet ditt et moderne og trendy preg.

Chilli modulserie er en ekte drøm for de som elsker å tilpasse møblene etter sin egen smak og behov. Med de fleksible modulene kan du enkelt sette sammen ulike konfigurasjoner og skape den perfekte loungesonen for deg og dine gjester. Uansett om du ønsker en avslappende solseng, en romslig hjørnesofa eller en koselig utendørs spiseplass, gir Chilli modulserie deg friheten til å skape din drømmeuteplass.

Ikke bare imponerer Chilli modulserie med sitt unike design, men den er også konstruert med tanke på langvarig holdbarhet og minimalt vedlikehold. Laget av kvalitetsaluminium, er disse møblene rustfrie og tåler både sol, regn og vind uten å miste sin prakt eller styrke. Du kan nyte dine hagemøbler året rundt uten å bekymre deg for slitasje eller behovet for hyppig vedlikehold.

De tykke, gode putene i utendørstekstilet Olefin. Disse putene er ikke bare behagelige å sitte eller ligge på, men de er også motstandsdyktige mot vær og vind. Olefin-materialet er kjent for sin høye slitestyrke og motstandsdyktighet mot fuktighet, solbleking og flekker.

ChilliChilliChilliChilliChilli

Viser alle 9 resultater

Chilli er en modulserie hvor du kan bygge deg de løsningene du trenger.

Kan varieres med mange forskjellige bord, små loungebord eller heve og senke bord.

Hagemøblene har mange kvaliteter:

  • Ramme i pulverlakkert og vedlikeholdsfri aluminium
  • Olefin hagemøbelputer
  • Moderne linjer
  • Modul
  • Stabelbar
  • God sittekomfort

Serien passer på små og store moderne terrasser, men også perfekt til trehus og et mer klassisk norsk uteområde.

Oakland hagemøbler er designet og produsert av oss. På denne måten greier vi å levere bedre utemøbler til en billigere pris. Oakland hagemøbler har blitt veldig populære og er ofte kundenes første valg i butikkene.

Velkommen til oss

Vi håper du finner vår nettbutikk inspirerende. Her finner du over 10.000 møbler og hagemøbler.
Du er også velkommen i en av våre butikker, der du kan få kyndig hjelp fra en av våre møbel-spesialister og prøve om møblene passer for deg.