Quoco

Kos deg med friluftsliv

Quoco en ny allsidig måte å lage mat utendørs på. Kos deg med utendørslivet og tilbered mat på Quoco bål-panne. Et vakkert multifunksjonelt 3-i-1-design, et produkt som passer til alle omgivelser og årstider. Bål-pannene kan brukes som et komplett ute-kjøkken, grill eller peis. Quoco er unik: du kan justere en luftstrøm i grillen og regulere varmen under tilberedningen. Den fungerer med tre, trekull eller briketter.

Quoco tilbyr en hel produktserie av høykvalitetsprodukter fra ute-kjøkken til hansker. Nyt friluftslivet og matlaging utendørs på et nytt nivå, som en proff eller sammen med venner og utvid ute-sesongen.

Quoco, kombinasjonen av funksjonalitet, holdbarhet og design.

Bålplass for Fjell hytta, Terrassen eller Hytta ved sjøen

En design, kvalitet og funksjon som gjør dette til samlingspunkt alle de 4 årstider. Grillen er produsert på smie i Holland og har de beste råvarer og kvaliteter. Laget for å stå ute og være i bruk hele året rundt.

Ikke minst så er Quoco en båtplass som er fin å se på. Med sine flotte linjer, kvalitet og unike funksjoner, så er dette et produkt som hever ute-plassen til et nytt nivå

Funskjonell design for utendørs-matlaging

Kolleksjonen er et kunstverk som passer for alle omgivelser, med sin innovative og tidløse design med en gjenkjennelig form. Gjennom håndverk og høyteknologiske produksjonsteknikker produserer Quoco varige 3 i 1-systemer av høy kvalitet; grill / grill, et ute-kjøkken og en ute-peis for denne generasjonen og de som følger.

Fundamentet til Quoco

Design produkter for en enestående utendørs opplevelse. Matlaging, grilling eller bare glede av varmen, basert bål, trekull eller briketter. Sortimentet består av et bredt utvalg av tidløse og funksjonelle produkter, noe som gjør det egnet til servering av store fester og private sammenkomster med venner.

Les mer

Viser 1–15 av 39 resultater

Velkommen til oss

Vi håper du finner vår nettside inspirerende. Her finner du over 5000 møbler og hagemøbler.
Men du er også velkommen i en av våre butikker. Der kan du få hjelp av en av våre møbelspesialister og prøve om møblene passer for deg.