Quoco

Med Quoco bålpanne får du et utekjøkken, en grill og en utepeis i ett. Quoco tilbyr en hel produktserie av høykvalitetsprodukter fra utekjøkken til skjærebrett og hansker. Nyt friluftslivet og matlaging utendørs på et nytt nivå, som en proff eller avslappet sammen med venner.

Quoco

Kos deg med friluftsliv

Quoco en ny allsidig måte å lage mat utendørs på. Kos deg med utendørslivet og tilbered mat på Quoco bålpanne. Et vakkert multifunksjonelt 3-i-1-design, et produkt som passer til alle omgivelser og årstider. Bålpannene kan brukes som et komplett utekjøkken, grill eller peis. Quoco er unik: du kan justere luftstrøm i grillen og regulere varmen under tilberedningen. Den fungerer med tre, trekull eller briketter.

Quoco, kombinasjonen av funksjonalitet, holdbarhet og design.

Bålplass for Fjellhytten, Terrassen eller Hytten ved sjøen

Design, kvalitet og funksjon som gjør dette til samlingspunktet alle 4 årstider. Grillen er produsert på smie i Holland og har de beste råvarer og kvaliteter. Laget for å stå ute og være i bruk hele året rundt.

Ikke minst så er Quoco en bålplass som er fin å se på. Med sine flotte linjer, kvalitet og unike funksjoner, så er dette et produkt som hever uteplassen til et nytt nivå

Funskjonell design for utendørs matlaging

Kolleksjonen er et kunstverk som passer for alle omgivelser, med sin innovative og tidløse design med en gjenkjennelig form. Gjennom håndverk og høyteknologiske produksjonsteknikker produserer Quoco varige 3 i 1-systemer av høy kvalitet; grill, et utekjøkken og en utepeis for denne generasjonen og de som følger.

Fundamentet til Quoco

Designprodukter for en enestående utendørs opplevelse. Matlaging, grilling eller bare glede av varmen. Sortimentet består av et bredt utvalg av tidløse og funksjonelle produkter, noe som gjør dem egnet til servering av store fester og private sammenkomster med venner.

Velkommen til oss

Vi håper du finner vår nettbutikk inspirerende. Her finner du over 10.000 møbler og hagemøbler.
Du er også velkommen i en av våre butikker, der du kan få kyndig hjelp fra en av våre møbel-spesialister og prøve om møblene passer for deg.