Burhéns

Siden 1948 har tre generasjoner fra familien Burhén produsert fantastiske møbler. Salgordet deres er «møbler å leve med», og man skal kjenne seg hjemme når man sitter i en sofa fra Burhéns. Møblene er av høy kvalitet, og de har en kjempegod komfort. I tillegg jobber bedriften for å holde prisene så lave som mulig slik at alle skal ha råd til et godt møbel.

BurhénsBurhéns

Viser alle 2 resultater

Møbler av fantastisk kvalitet og design

Sofa og stoler har vært i fokus hos Burhéns helt fra starten. De lager møbler i både klassisk og moderne stil. Produksjonen av møblene er godt gjennomført, og møblene går gjennom gode kvalitetssjekker. Leveringstiden er kort, og det er mulighet for å tilpasse sofaen slik du vil ha den.

Til å begynne med ble møblene produsert for hånd av Curt Burhén som grunnla bedriften. På 60-tallet kom sønnen, Folke, inn i bildet, og siden den tid har det blitt produsert sofaer, stoler og sovesofaer med høy kvalitet og god komfort. På 90-tallet ble det bygget opp en egen fabrikk i Polen som lager møblene med samme, høye, skandinaviske krav til kvalitet. Dette er altså møbler som har vært prøvd lenge og hatt utallige fornøyde kunder gjennom årene. Her får du noe som varer og noe du blir godt fornøyd med!

Kom gjerne innom oss for å se og prøve møblene, eller kjøp raskt, trygt og enkelt på nett. Hvis du bestiller møbler på nett må du gjerne ta kontakt med oss via chat eller kundeservice dersom du ønsker spesialtilpasninger, hjelp eller inspirasjon. Våre møbeleksperter står klare for å hjelpe deg!

Velkommen til oss

Vi håper du finner vår nettbutikk inspirerende. Her finner du over 10.000 møbler og hagemøbler.
Du er også velkommen i en av våre butikker, der du kan få kyndig hjelp fra en av våre møbel-spesialister og prøve om møblene passer for deg.