Home Factory

Fontana bordlampe er en klassisk og stilren bordlampe som passer inn i mange forskjellige stiler. Den kommer i flere farger,...
Se mer
Fontana bordlampe er en klassisk og stilren bordlampe som passer inn i mange forskjellige stiler. Den kommer i flere farger,...
Se mer

Orlando Stol

9 790,-
3 990,-
Sendes innen 24 timer
Orlando Stol er en elegant og flott leneStol av klassisk design og høy kvalitet. Stolen har en god sittekomfort, og...
Se mer

Gent taklampe sølv

4 950,-
Fra 1 990,-
Sendes innen 24 timer
Gent taklampe er en unik og eksklusiv taklampe som passer perfekt for deg som er glad i det litt utenom...
Se mer

 

Møbler og interiør av klassisk design og høy kvalitet

Home Factory har en lidenskap for interiør og design som gjenspeiles av produktene deres. Produktene er tidsriktige både når det gjelder materialer og fargevalg, og dersom du er ute etter interiør og møbler som er inn i vinden, er du kommet til rett plass. Her får du stilige møbler og pyntegjenstander som er av høy kvalitet, stilig design og fantastisk komfort. Produktene er svært populære høykvalitetsprodukter til markedets beste pris. Hva mer kan en ønske seg? Noe av det som er så fint med Home Factory sine produkter, er at de bidrar til å skape et levende, koselig hjem.

Produkter fra Home Factory:

 • Elegante
 • Klassisk, fint design
 • Høy kvalitet
 • Populære produkter
 • Bredt utvalg
 • Markedets beste pris
 • Høy komfort
 • Stilriktig
 • Lagervarer

Trenger du nye møbler til stua? Da kan du sjekke ut de flotte sofaene eller chaiseloungene, samt de fine sofabordene og sidebordene. Hvis du vil ha det lille ekstra, kan du fylle opp møblene med flotte pynteputer og deilige pledd. Dersom du er glad i å sitte med håndarbeidet eller godboka, kan det også være greit å ha ei lampe eller bordlampe stående i stua.

Kanskje trenger du også nye møbler til soverommet? Her har Home Factory masse fint! Du kan få kjøpt flotte nattbord, kommoder, skap og hyller, og det du trenger for å gjøre soverommet lunt og koselig. Vi har flotte sengetepper og pynteputer, og både taklamper og bordlamper. Her kan du virkelig slå til og skape en koselig og samtidig stilriktig stemning. Dersom du har et romslig soverom kan det også være fint med en godstol og puff i hjørnet. Kanskje vil du også ha noen bilder på veggen? Uansett, utvalget hos Home Factory er stort, og her kan du finne nettopp det du er ute etter.

Materialene og fargene på produktene har en gjennomgående god kvalitet og et eksklusivt uttrykk:

 • Lampene og andre metallmøbler er lakkert i moderne sort- eller gullfarge, som gir produktene et preg av eleganse.
 • Møblene er trukket i eksklusiv velour eller lin, og begge stoffene kan du få i flere klassiske og moderne farger. Velouren kommer i oransje, muldvarp, mørk grå, sort, beige og petroleumsblå, mens stoffet av lin kommer i fargene sand, kalk og sober. Alle fargene er flotte valg som passer godt inn i trenden for tiden.
 • Møblene som kommer i tre eller har detaljer av tre, kommer i fargene sort eller natureik. Møblene er gjennomgående kraftige, og både bord, skap og hyller er laget av finert eik.

Home Factory klarer å levere markedsledende, moderne produkter som overgår all forventning, og det til en gunstig pris. I tillegg er møblene også lagerført, og har derfor veldig kort leveringstid. At møblene er lagerført er hemmeligheten bak de fantastiske prisene.

Vi anbefaler Home Factory!

Velour & moderne stramme linjer

Vi ønsker å ha det mykt og lunt. Det gir oss en følelse av felleskap og trygghet, og Velour gir oss nettopp dette. Møbler fra Home Factory er møbler som tåler å bli brukt, og de legger til rette for at familie og venner får kommer til en koselig prat med en kaffekopp i hånda. Grunnene for å velge møbler i velour er mange, og dette er et møbelstoff som er blitt brukt i flotte stuer gjennom flere århundrer.

 • Velour er veldig slitesterkt
 • Det er mykt og innbydende
 • Lyset bryter fint i stoffet, slik at det ser eksklusivt ut
 • Velour er lett å holde rent
 • Kan vaskes og impregneres
 • Stilig og fint stoff som passer til de fleste stilarter

Lin

Lin er en tekstil som er blitt skikkelig populær i det siste, og det er et utrolig elegant og flott stoff. Møbler trukket i lin har gjerne et lunt, elegant og fint preg over seg, og de skaper en god stemning i hjemmet. Det har en høy slitestyrke og tåler mye. Møbler trukket i lin holder seg gjerne fine over lang tid.

Se andre populære merkevarer

Velkommen til oss

Vi håper du finner vår nettside inspirerende. Her finner du over 10000 møbler og hagemøbler.
Men du er også velkommen i en av våre butikker. Der kan du få hjelp av en av våre møbelspesialister og prøve om møblene passer for deg.