Eikeland Konrad

Møblene fra serien vår Konrad er et perfekt for deg som ønsker moderne, fine og komfortable møbler. Noen av fordelene med Konrad-møblene er at de har en god rygghøyde og sittehøyde, dermed er de perfekte for kaffekos og lange, gode samtaler. Her kan du sitte godt og senke skuldrene.

Viser alle 8 resultater

Produktkategori
Møbler
Merke
Eikeland
Familie
Eikeland Konrad
Kvalitet
Farge
Pris

Flotte møbler av høy kvalitet og god komfort

Putene i Konrad-serien er fylt med kaldskum i høy kvalitet. Dette gjør at møblene får en veldig god sittekomfort, og at fasongen på putene holder seg fin over lang tid. Ryggputene er vendbare, og trekkene er avtagbare.

Alle våre Eikeland-møbler kan fås i ulike stoffer og materialer, og du kan velge varianter av Konrad som passer din smak perfekt. Stoffene har ulike egenskaper og farger, og dermed kan du skape nettopp den stemningen du vil ha i hjemmet ditt. Ta kontakt med oss i butikk eller via kundeservice dersom du ønsker andre varianter enn det vi har i nettbutikken, så hjelper vi deg.

Velkommen til oss

Vi håper du finner vår nettside inspirerende. Her finner du over 10000 møbler og hagemøbler.
Men du er også velkommen i en av våre butikker. Der kan du få hjelp av en av våre møbelspesialister og prøve om møblene passer for deg.