Eikeland Konrad

Møblene fra serien vår Konrad er et perfekt for deg som ønsker moderne, fine og komfortable møbler. Noen av fordelene med Konrad-møblene er at de har en god rygghøyde og sittehøyde, dermed er de perfekte for kaffekos og lange, gode samtaler. Her kan du sitte godt og senke skuldrene.

Ingen produkter ble funnet som passer dine valg.

Flotte møbler av høy kvalitet og god komfort

Putene i Konrad-serien er fylt med kaldskum i høy kvalitet. Dette gjør at møblene får en veldig god sittekomfort, og at fasongen på putene holder seg fin over lang tid. Ryggputene er vendbare, og trekkene er avtagbare.

Alle våre Eikeland-møbler kan fås i ulike stoffer og materialer, og du kan velge varianter av Konrad som passer din smak perfekt. Stoffene har ulike egenskaper og farger, og dermed kan du skape nettopp den stemningen du vil ha i hjemmet ditt. Ta kontakt med oss i butikk eller via kundeservice dersom du ønsker andre varianter enn det vi har i nettbutikken, så hjelper vi deg.

Velkommen til oss

Vi håper du finner vår nettbutikk inspirerende. Her finner du over 10.000 møbler og hagemøbler.
Du er også velkommen i en av våre butikker, der du kan få kyndig hjelp fra en av våre møbel-spesialister og prøve om møblene passer for deg.