Eikeland Premium

Ekstraordinær kvalitet

Eikeland Premium møblene blir produsert av fagfolk med fokus på detaljer, hvor kun de beste råvarene blir utvalgt. Ultra-rette sømmer, kombinert med solid tyngde på puter og skum, tilrettelegger for en overlegen komfort. Disse møblene har noe ekstraordinært både når det gjelder utseende og kvalitet. Eikeland Premium består av flere møbelserier som består av alt fra hvilestoler til massive modulsofaer. Alle seriene er designet med et tidløst uttrykk, men som passer strålende inn i den moderne stuen, i nordiske hjem eller på den lune hytten.

Ingen produkter ble funnet som passer dine valg.

Eikeland

Eikeland er Oaklands eget møbelmerke. Eikeland er inspirert av det lille og idylliske stedet i Vennesla med samme navn. På Eikeland er det flott natur og skog noe som har inspirtert valget av farger og materialer, i tillegg er dette bærekraftige og miljøvennlige møbler.

Hvorfor Premium?

Oakland har sett ett økende ønske fra kundene om et premium sortiment. Møbler som har noe ekstra når det gjelder kvalitet, design og komfort.

Hva er Premium?

Premium er et adjektiv som forbindes med både eksklusivitet og forhøyet kvalitet. Med Oaklands nye fabrikk i Portugal kan vi imøtekomme disse forventningene og enda litt til. Med Eikeland Premium møblene er det gjort overveide valg av tekstiler med fokus på bærekraft, design, komfort og kvalitetsegenskaper.

Tekstilvalg

Velg mellom to typer stoff og flere farger:

  • Ocean – Et moderne, røft og bærekraftig stoff med raw lin-look, som også er svært komfortabelt.
  • Mira Velour – Et eksklusivt og levende velour med en lun følelse som vekker sansene.

Farger

Fargene er inspirert av den norske skog og natur, med både kalde og varme toner. Både Ocean og Mira Velour stoffene kommer i Natur, Grå og Brun, som alle er farger du finner igjen i den vakre norske naturen.

  • Natur – Naturlige farger preger innredningene i 2021.
  • Grå – Alltid en sikker vinner og som enkelt kan kombineres med ulike farger. Grå har et røft uttrykk i Ocean-stoffet.
  • Brun – Ta skogen inn i stuen med en farge inspirert av den norske skog.

Spesialbestilling

Med Eikeland Premium kan du også komponere din egen sofa med de målene du måtte ønske. I tillegg er det også mulig å velge stoff utenom de forhåndsvalgte Premium stoffene. Ta kontakt med din nærmeste Oakland butikk for å spesialbestille din Eikeland Premium sofa.

Velkommen til oss

Vi håper du finner vår nettbutikk inspirerende. Her finner du over 10.000 møbler og hagemøbler.
Du er også velkommen i en av våre butikker, der du kan få kyndig hjelp fra en av våre møbel-spesialister og prøve om møblene passer for deg.