Felix

Hvilestoler av dansk design og høy kvalitet

Stolserien Linus fra Hjort Knudsen er for deg som ønsker møbler av kvalitet, design og komfort. Reclinerene er håndlagde, og de rene linjene gir stolene et ekstra særpreg. Hver enkelt møbel går gjennom kvalitetssjekker med strenge krav, slik at du som kunde kan være trygg på at du får en stol av høyeste kvalitet.

Stolene er ikke bare elegante å se på, men de har også en utrolig god sittekomfort. Med en regulerbar rygg og fotskammel, kan du justere stolen slik at kroppen din får den optimale støtten når du sitter. Fotskammelen er laget slik at føttene kommer i samme høyde som hjertet når du sitter. Dette kalles «Heartline», og regnes som en riktig og helsemessig god hvilestilling.

Hjort Knudsen leverer møbler av høy kvalitet med godt gjennomtenkte løsninger. Dermed er hvilestolene både funksjonelle, komfortable og elegante, og de har en lang levetid. Her får du virkelig det du betaler for, og mer dertil!

FelixFelixFelixFelix

Ingen produkter ble funnet som passer dine valg.

Velkommen til oss

Vi håper du finner vår nettbutikk inspirerende. Her finner du over 10.000 møbler og hagemøbler.
Du er også velkommen i en av våre butikker, der du kan få kyndig hjelp fra en av våre møbel-spesialister og prøve om møblene passer for deg.