Mons

Stolserien Mons fra Hjort Knudsen er for deg som ønsker møbler av kvalitet, design og komfort. Reclinerene er håndlagde, og de rene linjene gir stolene et ekstra særpreg. Hver enkelt møbel går gjennom kvalitetssjekker med strenge krav, slik at du som kunde kan være trygg på at du får en stol av høyeste kvalitet. De elegante armlenene av tre, og den justerbare nakkestøtten gjør at denne stolen skiller seg ut fra andre lenestoler.

MonsMonsMonsMonsMonsMons

Viser alle 12 resultater

Funksjonelle Lenestoler

Stolene er ikke bare elegante å se på, men de har også en utrolig god sittekomfort. Med en regulerbar rygg og fotskammel, kan du justere stolen slik at kroppen din får den optimale støtten når du sitter. Nakkestøtten på Mons er også justerbar og kan flyttes opp og ned. Dette er genialt ettersom du kan dytte den opp når du skal sitte, og senke den dersom du skal ta en ettermiddagsblund. Fotskammelen er laget slik at føttene kommer i samme høyde som hjertet når du sitter. Dette kalles «Heartline», og regnes som en riktig og helsemessig god hvilestilling. Høyden på fotskammelen kan enkelt justeres ved å flytte på kroppsvekta. Stolene kommer i flere modeller hvor noen av dem har integrert fotskammel som enkelt kan vippes frem ved hjelp av en spak. De kan også fås med motor slik at du kan justere ryggen og fotskammelen ved å enkelt trykke på knapper som er skjult under stolens armlener. Monsstolene er tidløse, og vil passe ypperlig inn både i stua, på kontoret, foran peisen eller hvor enn du skulle trenge en ordentlig godstol.

Hjort Knudsen leverer møbler av høy kvalitet med godt gjennomtenkte løsninger. Dermed er hvilestolene både funksjonelle, komfortable og elegante, og de har en lang levetid. Her får du virkelig det du betaler for, og mer dertil!

Kommer i forskjellige modeller og farger

Avhengig av hvilken modell du velger, kan du få stolene i forskjellige materialer. Det er forskjellige trefarger for stolenes fot og armlener, og her kan du velge noe som passer din smak. Hjort Knudsen bruker naturlige materialer som bjørk og eik i møblementet sitt, og dette er med på å skape det perfekte utseendet til hvilestolene.

Videre kan du også velge hva slags utseende stolene skal ha ved å velge om du vil ha dem i tekstil eller lær. Disse kommer i forskjellige farger, og er produsert etter gjeldende lovverk (REACH) og forskrifter som sikrer en miljøvennlig produksjon med minimalt bruk av kjemikalier. Stolen passer dermed ypperlig for deg som er miljøbevisst og vil ha bærekraftige møbler.

Velkommen til oss

Vi håper du finner vår nettbutikk inspirerende. Her finner du over 10.000 møbler og hagemøbler.
Du er også velkommen i en av våre butikker, der du kan få kyndig hjelp fra en av våre møbel-spesialister og prøve om møblene passer for deg.