Florence

Hvilestol av flott design med super sittekomfort

Florence hvilestol er en flott hvilestol som lar seg kombinere med klassikerne av sofaer. Den gjør seg også veldig godt for seg selv i en gang, i et soverom, ei stue, eller hvilken som helst annen krok som trenger et møbel. Stolen er trukket i rålekker, myk velour som kan fås i flere farger. Dette er en hvilestol av flott design med super sittekomfort. De stilige naglene langs kantene gjør at denne stolen har det lille ekstra.

Florence hvilestol fra Home Factory:

  • Høy komfort
  • Høy kvalitet
  • Myk, deilig velour
  • Mange fargevalg
  • Kort leveringstid
  • Fint, klassisk design

Høykvalitetsvarene fra Home Factory har blitt veldig populære. Leverandøren leverer lidenskap, fint design og høy kvalitet. Dette gjør dem til markedets beste pris. Varene fra Home Factory er også lagerført, og har derfor kort leveringstid. Leveringstiden er på omtrent 1 uke.

Home Factory har lidenskap for interiør og design, og dermed er stolene tidsriktige både når det gjelder materialer og fargevalg. De er blant de aller beste når det kommer til pris og kvalitet. Stolene kan brukes overalt i huset hvor du vil kunne sette deg ned, eller hvor du vil pynte opp litt. De kan også kombineres med sofaene Boston, Miami, Chicago, Lexington, Manhattan og York.

Velour

Det finnes mange forskjellige tekstiler, og mange ulike kvaliteter. Velouren som er brukt på møbler fra Home Factory er av veldig god kvalitet. Slitestyrken er høy, det er blitt UV-behandlet og tåler mye sollys, og det er motstandsdyktig mot nupping. Det er vanlig at nye møbler har en del overskuddsfibre i stoffet, og at de derfor nupper litt de første ukene. Da kan det være lurt å kjøre en nuppefjerner over et par ganger. Dette er ikke et problem som vil vedvare. Selv om det er UV-impregnert fra før av, vil det være lurt å impregnere møbelstoffet i ny og ne.

  • Martindale (slitestyrke): 40 000
  • UV-impregnert på forhånd

Stort sortiment

Sortimentet fra Home Factory er stort, og her kan du finne mange fine møbler og mye interiør som du kan bruke i kombinasjon med hvilestolen. På denne måten kan du skape en koselig og lun stemning i hjemmet. Heng opp flotte bilder på veggen, pynt stuebordet og hyllene med fine pyntegjenstander, og skap den stemningen du ønsker i hjemmet ditt. Kjøp gjerne en pall til stolen slik at du kan sitte ned med føttene høyt.

Vi anbefaler Home Factory.

 

Ingen produkter ble funnet som passer dine valg.

Velkommen til oss

Vi håper du finner vår nettbutikk inspirerende. Her finner du over 10.000 møbler og hagemøbler.
Du er også velkommen i en av våre butikker, der du kan få kyndig hjelp fra en av våre møbel-spesialister og prøve om møblene passer for deg.