Home Factory Salong & Sidebord

Salong- og Sidebord

Home Factory har mange flotte salongbord og sidebord i sortimentet sitt. Dette er kraftige og robuste bord som har et moderne og klassisk design. Bordene har mange fine detaljer, og pryder stua. Er du på utkikk etter et nytt salongbord til stua? Eller kanskje du trenger et sidebord til hvilestolen? Da er disse midt i blinken for deg! Bordene som er laget av tre eller har detaljer av tre, er laget av sort finert eik. Mange av bordene har flotte gullrammer, og tykke gode glassplater.

Home Factory har en lidenskap for interiør og design som gjenspeiles av produktene deres. Produktene er tidsriktige både når det gjelder materialer og fargevalg, og dersom du er ute etter interiør og møbler som er inn i vinden, er du kommet til rett plass. Her får du stilige møbler og pyntegjenstander som er av høy kvalitet, stilig design og fantastisk komfort. Produktene er svært populære høykvalitetsprodukter til markedets beste pris. Hva mer kan en ønske seg? Noe av det som er så fint med Home Factory sine produkter, er at de bidrar til å skape et levende, koselig hjem.

Home Factory Salong & Sidebord

Viser alle 27 resultater

Velkommen til oss

Vi håper du finner vår nettbutikk inspirerende. Her finner du over 10.000 møbler og hagemøbler.
Du er også velkommen i en av våre butikker, der du kan få kyndig hjelp fra en av våre møbel-spesialister og prøve om møblene passer for deg.