Home Factory Sofa

Sofa fra Home Factory av klassisk design og høy kvalitet

Sofaen kan gjerne kalles for selve hjertet av stua, og det er i den at mange av de beste minnene og samtalene skapes. Derfor er det viktig å ha en fin og komfortabel sofa som holder seg fin over lang tid. Home Factory har en sterk lidenskap for både møbler og interiør, og dette gjenspeiles av produktene deres. Sofaene deres er utrolig flotte designmessig, og de er av høy kvalitet med svært god komfort. Hva mer kan en ønske seg? Se alle de flotte sofaene av klassisk design og høy kvalitet!

Materialene og fargene på produktene har en gjennomgående god kvalitet og et eksklusivt uttrykk. Møblene er trukket i eksklusiv velour eller lin, og begge stoffene kan du få i flere klassiske og moderne farger. Velouren kommer i oransje, muldvarp, mørk grå, sort, beige og petroleumsblå, mens stoffet av lin kommer i fargene sand, kalk og sober. Alle fargene er flotte valg som passer godt inn i trenden for tiden.

Home Factory Sofa

Viser alle 12 resultater

Velour & moderne stramme linjer

Vi ønsker å ha det mykt og lunt. Det gir oss en følelse av felleskap og trygghet, og Velour gir oss nettopp dette. Møbler fra Home Factory er møbler som tåler å bli brukt, og de legger til rette for at familie og venner får kommer til en koselig prat med en kaffekopp i hånda. Grunnene for å velge møbler i velour er mange, og dette er et møbelstoff som er blitt brukt i flotte stuer gjennom flere århundrer.

Lin

Lin er en tekstil som er blitt skikkelig populær i det siste, og det er et utrolig elegant og flott stoff. Møbler trukket i lin har gjerne et lunt, elegant og fint preg over seg, og de skaper en god stemning i hjemmet. Det har en høy slitestyrke og tåler mye. Møbler trukket i lin holder seg gjerne fine over lang tid.

Velkommen til oss

Vi håper du finner vår nettbutikk inspirerende. Her finner du over 10.000 møbler og hagemøbler.
Du er også velkommen i en av våre butikker, der du kan få kyndig hjelp fra en av våre møbel-spesialister og prøve om møblene passer for deg.