Leather Master

Vedlikeholdsprodukter fra Leather Master

Å rengjøre og vedlikeholde møblene kan for mange være en tålmodighetsprøve. Du har kanskje erfart å få søl og flekker i møblene som ikke vil forsvinne? Vedlikeholdsproduktene fra Leather Master gjør dette til en lek. Her finner du det du trenger for å rengjøre og beskytte skinnmøbler, møbler trukket i tekstil, tremøbler, og andre overflater. Klikk deg inn på produktene for å lese mer om dem, og ta gjerne kontakt med oss dersom du ønsker veiledning.

Leather MasterLeather MasterLeather Master

Viser alle 15 resultater

Vedlikehold Skinnmøbler

Leather Master har alle produktene du trenger for rengjøring og vedlikehold av skinnmøbler. Når det gjelder skinnmøbler, er det sånn at det finnes mange forskjellige typer skinn, og disse trenger forskjellig type vedlikehold. Semsket skinn og nubuckhud kan for eksempel ikke få den samme behandlingen som anilinhud og semianilinhud. Dette har Leather Master blitt eksperter på, og de har utviklet ulike produkter til de ulike hudtypene slik at du enkelt og greit kan sørge for at møblene dine holder seg fine.

Vedlikehold av anilin, semianinilin og dekkorrigert skinn

Dersom du har skinnmøbler i anilin, semianilin eller dekkorrigert skinn, kan du kjøpe Leather Clean & Protect Kit. Der får du alt du trenger for å rengjøre og beskytte skinnmøblene. I tillegg finnes det også en pakke servietter «Clean & Renew Wipes» som kan brukes så og si ukentlig for å gi skinnmøblene en jevnlig rengjøring. Dette anbefaler vi spesielt på områder av skinnmøblene som er utsatt for mye hudkontakt. Der hvor vår hud er i direkte kontakt med møbler, blir det ekstra skitt, fett og smuss som samler seg, og dette burde rengjøres jevnlig. Du kan også få kjøpt produkter som beskytter fargen til lyse skinnmøbler, og forhindrer fargesmitting fra tekstiler som dongeri for eksempel.

Vedlikehold av Nubuck og semsket skinn

Nubuck-hud og semsket skinn er spesielle hudtyper som krever spesielle vedlikeholdsprodukter. Til disse kan du få kjøpt Leather Nubuck Cleaner og Leather Natural Protection Spray. Du kan også få kjøpt en Nubuck Sponge som gjør rengjøring enda bedre og gjenoppretter fibrene i skinnet.

Vedlikehold Tekstilmøbler

Dersom du er ute etter vedlikeholdsprodukter til tekstilmøbler, anbefaler vi deg å kjøpe Textile Cleaner og Textile Protection. Da har du det du trenger for de årlige rengjøringene av tekstilmøblene dine. I tillegg kan du også få kjøpt produkter som forhindrer fargesmitte fra andre tekstiler (som for eksempel dongeri), og produkter som hjelper deg å fjerne flekker. Flekkfjerneren fra Leather Master tar de vanskeligste flekkene (blekk, kaffe, vin, blod, ketchup o.l.).

Vedlikehold Tremøbler

Leather Master har et stort utvalg av vedlikeholdsprodukter til tremøbler. Her kan du få kjøpt treoljer til forskjellige typer tre, slik at du får det utseendet du ønsker på møblene dine. Vi har White Wood Oil til hvitoljede tremøbler, og Wood Clear Wax Polish til ubehandlet, lyst tre og Wood Wax Oil til oljet tre. Vi har også Liberon Møbelrens som du kan rense tremøblene med før du oljer dem, slik at de ser så gode som nye ut. Tremøbler skal gjerne behandler 3-4 ganger i året, og trenger gjerne ekstra behandling på vintertider ettersom lufta er tørr da. Det er lurt å også behandle undersiden av tremøblene en gang iblant slik at det ikke oppstår spenningsforskjeller i treverket. Spenningsforskjeller kan nemlig i verste fall føre til at treverket vrir seg.

 

Vi hjelper deg gjerne!

Dersom du trykker inn på hvert produkt kan du lese bruksanvisninger under «Beskrivelse». Ikke nøl med å ta kontakt med oss
dersom du ønsker mer veiledning om hvilke vedlikeholdsprodukter du trenger og hvordan du skal gå frem for å ta vare på møblene dine.
Ta gjerne en tur innom bloggen vår også for å lese mer om vedlikehold av møbler. Velkommen!

Velkommen til oss

Vi håper du finner vår nettbutikk inspirerende. Her finner du over 10.000 møbler og hagemøbler.
Du er også velkommen i en av våre butikker, der du kan få kyndig hjelp fra en av våre møbel-spesialister og prøve om møblene passer for deg.