SE HAGEMØBLENE SOM VIST PÅ TV

6. november 2023

Queens – Design og Funskjon

En eksklusiv og funksjonell kunstrotting serie med regulerbare stoler og uttrekkbart heve-senke bord. Komfort står i fokus med regulerbar rygg både på sofa og stoler. Sitteposisjonene er ultimate og setene har en passelig dybde for behagelig sittestilling uten å måtte krype opp i sofaen eller stolen. Denne serien må sees og oppleves, bordene er i en klasse for seg selv og putene er trukket i et nydelig Lin Olefin tekstil, som er perfekt for utendørsbruk.

Her har vi tatt det beste fra de nye og moderne hagemøblene og mikset med de klassiske kunstrotting møblene. Queens er en av våre favoritter da det har vært stort fokus på kvalitetsrikt design og maksimal komfort til allslags vær. Putene er trukket i en oppgradert Olefin, for å få frem kvaliteten og eksklusiviteten i serien. Dette er hagemøbelputer som tåler mye sol og fuktighet uten å ta skade av det.

Stolene er regulerbare og bordene har både uttrekk og heve/senke funksjon. Det gjør at hagegruppene kan brukes både som lounge og spisegruppe.

Kyoto – Unikt design

En genial modulsofa som kan kombineres på utallige måter for å utnytte uterommet best mulig. Denne hagesofaen har et nydelig og moderne design i sort aluminium, teak og flettverk som harmonerer og fryder øyet. Putene kommer i Oaklands egenutviklede allværstekstil, Oaktekstilet som kan stå ute hele sesongen og har en fantastisk god sittekomfort.

Stanford – Bærekraftig Bambus

Stor spisegruppe i nydelig design med 8 spisestoler. Bordet har en kraftig sort ramme som skaper en stilig kontrast til den lune bordplaten i bambus. Bordet har en tykk ramme i vedlikeholdsfri aluminium og bordplate i bærekraftig bambus kompositt. Bambus kompositt er generelt holdbart og motstandsdyktig mot værforhold. Det kan derfor vare lenge med riktig vedlikehold.

Teak – Naturlige materialer

Møblene våre i teak-natur er utrolig flotte. Utvalget vårt av klassiske teakmøbler er stort, og her har vi noe for enhver smak. Vi har både store, robuste og flotte teakmøbler, og teakmøbler som er nette og fine. Det geniale er at de kan brukes både inne og ute!

Tremøblenes bruksområder er mange, og de passer inn i mange forskjellige miljøer. Teakmøblene er en favoritt på hytta i fjellet og er ofte brukt i forbindelse med sjø og båtliv ettersom det har svært gode egenskaper mot saltvann. Utemøbler av teak er dermed et populært valg til brygga.

Lorient – Moderne design

I denne moderne hagemøbel-serien får du flotte design og god sittekomfort. De runde spisebordene har en kraftig ramme med keramisk bordplate og serveringsplate i midten. Disse bordene er perfekt for det sosiale måltid og pynter opp uterommet. Derby stolene har et spennende design med polstret rygg og sete med armlener som gir en nydelig sittekomfort.

Vendela – Skandinavisk design

Vendela er et loungekonsept i moderne og skandinavisk design. Konseptet tilfører en ny dimensjon til modulsofaer hvor materialer og funksjoner, og dermed uttrykket, kan endres. Vendela hagemøbelserie er en samling av stilfulle og komfortable hagemøbler laget av robust og holdbart aluminium. Aluminium er et lett materiale som er motstandsdyktig mot rust og korrosjon, noe som gjør det ideelt for utendørsbruk. Serien inkluderer flere ulike typer av møbler som for eksempel loungegrupper, spisegrupper, sidebord, sofabord, spisebord og hagebenker.

Dette er hagemøblene for alle som setter pris på kvalitet & design, sittekomfort & funksjon.

Vendela-serien, med dens buede rygg og vertikale riller, passer til en rekke flotte aluminiumsbord i samme serie. I tillegg får du puter i Oaktekstil og Olefin med en sittekomfort som er bedre enn inne i stuen.

Pacific – Forsterket av glassfiber med Batyline i sete og rygg

Pacific serien er produsert i siste generasjon plast, forsterket av glassfiber og med Batyline tekstil i sete og rygg. Dette er en solid serie som tåler mye og passer godt til kommersiell bruk både inne og ute.

MØBELNYHETER

Hos oss får du kjøpt møbler av høy kvalitet og flott design. Oakland er en norsk nettbutikk med flere butikker. Vi har nyhetene, trendene og klassikerne. Her finner du møbler for enhver smak. Vi kjøper smart, og har muligheten til å tilby deg som kunde en svært god pris på møbler av god kvalitet.

Vi er forhandler av en mengde merkevarer fra kjente norske, nordiske og europeiske produsenter og leverandører. I tillegg har vi også lansert vår egen møbelmerkevare, Eikeland. Ta gjerne en titt her, og finn deg din favoritt.