SPISEMØBLER-HAGEMØBLER SOM KAN STÅ UTE HELE SESONGEN

16. februar 2023

Rund spisegruppe aluminium

ET ENKLERE LIV MED SPISEGRUPPE SOM KAN STÅ UTE HELE SESONGEN

Det geniale med hagemøbler i aluminium er at de er vedlikeholdsfrie og kan stå ute hele sesongen. Du slipper å tenke på lagringsplass, tunge løft og vedlikeholdsarbeid. I tillegg er utvalget helt enormt! Oakland har hagemøbler i aluminium i alle slags varianter. Her gjelder det å velge etter egen smak, behov og uterom. Spisegruppene kan settes sammen selv eller kjøpes i ferdig sammensatte hagegrupper.

Størst utvalg til best pris

Alle skal ha råd til god design. Hos Oakland får du møbler av høyeste kvalitet og et enormt utvalg til markedets beste priser. Vi har spisegrupper i Rotting, Aluminium, Treverk, Plast, Flett, og grupper som har en kombinasjon av materialer. Rotting spisemøblene våre finnes i flere stiler og typer. Her finner du de tradisjonelle romantiske hagemøblene med myke linjer, men også nye typer rotting som har rettere linjer og gjerne er kombinert med aluminiumsramme for en røffere stil. Flett, som er en grovflettet rotting er det nye. Det er både moderne og romantisk og passer nydelig til alle stiler.

For de med begrenset plass kan det lønne seg å velge en spisegruppe som også kan brukes som loungeområde. Da passer en sofaspisegruppe perfekt, slik at du får 2 i 1. Kan du derimot boltre deg i plass og har store områder å fylle, finnes det spisemøbler for det også. Store uttrekksbord, runde sosiale bord og spisegrupper med regulerbare stoler, valgene er mange og du kan skape egne soner som passer til hver sine formål!

2 i 1- spisegruppe med sofa

Få en nydelig spisegruppe, som også kan brukes som lounge område! Ikke alle har plass eller råd til å kjøpe både spisegruppe og loungegruppe til hagen. Med spisesofagruppene får du en behagelig spisegruppe som kan brukes til både måltid og avslapning. Disse hagemøblene kommer med enten Olefin uteputer som må legges i putekasse eller i Oaktekstil puter, som er et allværstekstil slik at putene også kan ligge ute hele sesongen!

Spisegruppe med regulerbare stoler

Regulerbare stoler som hever komforten! Her kan du velge mellom både stoler og sofaer med regulerbar rygg, eller en nydelig kombinasjon av de to. Disse gruppene er også perfekte både til lounge og spisegruppe. Len deg tilbake etter måltidet og nyt ettermiddagssolen.

Rund spisegruppe-det sosiale måltid

Runde spisegrupper er både sosialt og trendy. For noen er det viktig og ikke minst hyggelig å se den man prater med. Man kommer litt nærmere hverandre og noen av de runde spisebordene våre har også en genial serveringsplate som kan snurres i midten, slik at alt på bordet er innen rekkevidde for alle, genialt!

Innviter til sommerfest på terrassen med uttrekksbord

Har du mye selskap og trenger møbler som passer alle sosiale anledninger, er uttrekksbordet en fulltreffer. Ved å kjøpe et bord med uttrekk, slipper du å bruke opp plassen med full størrelse hele tiden, slik at du utnytter uteplassen best mulig.