TA GRILLSESONGEN TIL NYE HØYDER MED EVERDURE

1. september 2021

Bilde av en grill fra Everdure

 

EverdureGrillen for deg som verdsetter et godt måltid

Er du en av dem som setter skikkelig pris på et godt måltid med mange spennende smaker? Da setter du kanskje også pris på ordentlig utstyr til matlagingen. Grillene fra Everdure er midt i blinken for deg som verdsetter et godt måltid og nyter prosessen før maten står servert. Her får du grillutstyr med nøye gjennomtenkte løsninger og funksjoner som legger til rette for at du kan lage tilberede maten helt perfekt! Det er en kunst å grille kjøtt og tilbehør perfekt, og ikke alltid like lett å få til det man ønsker på en vanlig kullgrill. Derfor har Michelin stjernekokken Heston Blumenthal i samarbeid med Everdure utviklet en serie med kullgriller og gassgriller som tar grillsesongen til nye høyder!

Sjekk ut noen av favorittene:

Cube

Cube er den perfekte kullgrillen for deg som er glad i å nyte sommerdagene litt rundt forbi. Den er ypperlig å ta med seg på holmetur, strandtur, camping, en tur i parken, en dag på brygga – eller hvor enn du liker å nyte finværet! Fyr opp kullgrillen på null komma niks, og slipp å drasse på en brukt og ekkel kullgrill når du skal hjemover. Det er også mye bedre for miljøet! Grillen består av tre deler. Øverst finner du et brett av bambus som du kan bruke som skjærefjøl når du tilbereder maten. Under dette brettet er et oppbevaringsrom som du kan legge maten i. Den nederste delen er selve grillen. Håndtakene på grillen holder seg kjølige nok til at grillen kan flyttes på selv når den er fyrt opp. Genialt! Denne grillen er helt super til alle anledninger hvor du skal lage en deilig lunsj eller lett grillmiddag «on the go».

Klikk HER for å se en filmsnutt om hvordan Cube fungerer.

Bilde av Everdure-grillen Cube
Klikk på bildet for å se en videosnutt om hvordan Cube fungerer.

 

 

Hub og Hub ll

Hub og Hub II er vanvittig imponerende griller som tar garantert tar grillopplevelsen og smaksopplevelsen til nye høyder. Her får du en kullgrill med elektrisk antenning, slik at grillen er klar til å brukes etter bare 10 minutter! Du trenger heller ikke å bruke tennvæske. Grillen er stor, og her kan du grille et skikkelig festmåltid uten problem. Reguler gjerne mengde grillkull i grillen slik at du får noen områder som er varmere enn andre – da kan du perfeksjonere hver rett. Håndtakene til grillristene holder seg så kjølige som mulig slik at du kan regulere mengden kull underveis i grillingen. Dette er virkelig grillen for deg som elsker å stå med grillredskap i hendene. Denne må du bare sjekke ut!

Klikk HER for å se en videosnutt om hvordan Hub og Hub II fungerer.

Bilde av Everdure-grillen Hub II
Klikk på bildet for å se en videosnutt om hvordan Hub II fungerer.

4K

4K er en revolusjonerende bra kullgrill som gjør at du kan flytte matlagingen av hele måltidet ut. Grillen holder skikkelig godt på varmen, slik at det ikke blir uutholdelig varmt å stå i nærheten av grillen. Dermed kan du legge stor innsats i måltidet uten å måtte ta en dusj før du setter deg rundt middagsbordet. Noe av det kuleste med grillen er likevel at du kan koble den til telefonen gjennom Bluetooth, og styre temperaturen på grillen derfra. På denne måten kan du perfeksjonere måltidet uansett hva det er du lager. Grillen har elektrisk antenning, selv om det er kullgrill, og dermed trenger du ikke å bruke tennvæske – og grillen er klar til bruk etter bare 5-10 minutter. Det er helt genialt! Denne grillen er perfekt for deg som vil grille kjøtt, lage pizza på grillen, koke tilbehør – eller hva enn du foretrekker til sommerens grillmåltider.

Klikk HER for å se en videosnutt om hvordan 4K fungerer.

Bilde av Everdure-grillen 4K
Klikk på bildet for å se en videosnutt om hvordan 4K fungerer.

Force

Force er en utrolig stilfull gassgrill som passer inn på alle uteplasser. Grillen kommer i knallstilige farger, så her får du en grill og et utemøblement som gir uteplassen liv i ett produkt. Lag smakfull, god sommermiddag på denne stilfulle grillen, og vær kongen av grillfesten. Grillen blir varm og klar til bruk på bare 5 minutter. Denne må du bare sjekke ut!

Klikk HER for å se en videosnutt om hvordan Force fungerer.

Bilde av Everdure-grillen Force
Klikk på bildet for å se en videosnutt om hvordan Force fungerer.

Furnace

Furnace er ganske lik på Force, bare en større versjon. Grillen er ekstremt kul i designet, og har fantastiske funksjoner som tar grillsesongen til nye høyder. Grillen er UV-beskyttet, og svært motstandsdyktig mot rust. Fargen vil derfor holde seg fin over lang tid. Den er klar til bruk på bare 5 minutter. Denne grillen må du bare sjekke ut!

Klikk HER for å se en videosnutt om hvordan Furnace fungerer.

Bilde av Everdure-grillen Furnace
Klikk på bildet for å se en videosnutt om hvordan Furnace fungerer

Fusion

Fusion er en utrolig praktisk og flott kullgrill med elektrisk antenning som passer perfekt inn på den moderne uteplassen. Grillen har et dansk-inspirert design, og dens fine linjer og former gjør at den vil skli rett inn på uteplassen i alle år fremover. Du trenger ikke å bruke tennvæske på kullet, og grillen er varm 5-10 minutter etter at du tenner den elektrisk. Enklere blir det ikke! Denne grillen har også en roterende funksjon, slik at du kan langtidsgrille store kjøttstykker i høyden over rista. Gjør deg klar for å forberede dine livs beste måltider med grillene fra Everdure.

Klikk HER for å se en videosnutt om hvordan Fusion fungerer.

Bilde av Everdure-grillen Fusion
Klikk på bildet for å se en videosnutt om hvordan Fusion fungerer.

NomadiQ

NomadiQ er en utrolig praktisk og lettvint gassgrill som passer perfekt for deg som er glad i å ta med middagen ut på tur. Grillen veier så lite som 5-6 kilo, og stor nok til å grille mye mat. Grillen deles i to flater, og her kan du ha ulike temperaturer. På den ene flaten kan du for eksempel grille grønnsaker og tilbehør, og ta kjøttet på den andre siden. Dette er den perfekte grillen til strandlivet, campinglivet, tur i skogen, holmetur – eller hvor enn du liker å nyte de varme, fine dagene.

Klikk HER for å se en videosnutt om hvordan NomadiQ fungerer.

Bilde av gassgrillen NomadiQ
Klikk på bildet for å se hvordan NomadiQ fungerer.

Bilde av NomadiQ gassgrillen

Bildet viser hvor enkelt man kan ta med seg NomadiQ-grillen på tur

Vi hjelper deg gjerne!

Du er hjertelig velkommen innom en av våre butikker for en hyggelig handel. Våre hagemøbeleksperter står klare til å hjelpe deg med å velge din drømmegrill. Har du ikke anledning til å ta turen innom butikken vår? Ta gjerne kontakt med oss på kundeservice, så hjelper vi deg med det du måtte lure på. Vi er tilgjengelige på telefon, mail og chat. Velkommen skal du være!