SLIK SKAPER DU EN GJENNOMGÅENDE STIL HJEMME

11. januar 2022

 

Bruk småmøbler til å skape en gjennomgående stil hjemme

Det er ofte detaljene og småtingene som gjør at helheten blir bra, og det er intet unntak når det kommer til hjemmet! Ett av våre beste tips for å lage en god og koselig stemning hjemme er dette: bruk småmøbler til å skape en gjennomgående stil. Småmøbler bidrar til å få en lun stemning, og de gir hjemmet «det lille ekstra». Når du har små elementer som går igjen i de forskjellige rommene, får du sammenheng og en gjennomgående, ryddig stil.

 

 

 

 

Småmøbler til stua

Stua er et rom for mange forskjellige anledninger! Her kan man samles til fest og selskap, men det er også her man kan krasjlande på sofaen etter en lang dag eller uke på jobben. Vi bruker stua og stuemøblene utrolig mye. Men hva er det som gjør at en stue er koselig og avslappende å være i? Det er mye som spiller inn her, men en av nøklene til ei koselig stue er nettopp småmøbler. Med småmøbler kan du fylle tomme hjørner og vegger, og skape en lun og koselig stemning i stedet for en tom og kald stemning. I tillegg kan du gjøre stua mer personlig ved å plassere planter, bilder og pynt på småmøblene og vegghyllene. Det er jo helt genialt! Fra MAZE har vi i kolleksjonene «Pythagoras» mange flotte vegghyller som kan henges opp på forskjellige måter og i forskjellige stiler. Vi har også flotte småbord som også fungerer som oppbevaringskasser. Sjekk ut hele utvalget HER, og finn dine favorittsmåmøbler til stua hos oss.

 

 

Entremøbler

Inngangspartiet er det første rommet av huset som møter deg når du kommer hjem etter en lang dag på jobben. Det er også det første rommet gjestene ser når de kommer på besøk. Derfor er det lurt å ha fine entremøbler slik at både du og gjestene dine føler dere godt tatt imot når dere kommer inn døra! Leverandøren vår MAZE har utrolig mange flotte småmøbler til hjemmet, og spesielt til entreen. Her får du kjøpt både skohyller, knaggrekker, oppbevaringsbokser, stumtjener, hattehylle, hanskehylle, flotte vegghyller, og mye mer! Sjekk ut hele utvalget HER, og finn dine favoritter.

Bygg hyllene slik du vil

Hyllene fra MAZE er helt geniale: du kan nemlig bygge dem akkurat slik du vil! Kjøp braketter og hylleplater i de størrelsene du ønsker, og skap liv på veggene ved å henge dem opp slik det passer best i ditt hjem. Hylleplatene kommer i forskjellige størrelser, tretyper og farger. Her kan du velge noe som passer godt inn i din stil! Brakettene kan også fås i forskjellige farger, slik at du kan velge noe som passer inn med resten av rommets møbler. Se hele serien med de flotte hyllene HER.

 

 

Småmøbler til soverommet

Soverommet er et av de rommene i huset vi bruker mest tid i. Det er også det første du ser når du våkner til en ny dag, og det siste du ser når du legger deg. Derfor er det jo hyggelig å ha det fint! Når man har det fint rundt seg er det akkurat som om det senker seg en helt spesiell ro. Ved å ha et koselig soverom med en gjennomgående stil og lun stemning, får man legge seg med en følelse av ro, og våkne opp med den samme gode følelsen. Legg til rette for en god avslutning og en god start på dagen ved å gjøre soverommet til et godt rom å være i. Småmøbler er perfekt til nettopp dette! Her kan du sette inn nattbord, skap, kommoder eller skjenker, og du kan henge opp vegghyller. Deretter kan du sette opp pynt, lamper, bilder, levende lys, lykter og andre ting som gir rommet et personlig og hjemmekoselig preg. Bruk også gjerne pynteputer og sengetepper i senga, og fine gardiner for å skape en enda lunere stemning. Bruk småmøblene til å skape en gjennomgående stil på soverommet, og sørg gjennom dette for å gi deg selv en rolig start på dagen.

Vi hjelper deg gjerne!

Ønsker du mer inspirasjon eller veiledning til hvordan du kan bruke småmøbler til å skape en gjennomgående stil i hjemmet ditt? Da er du hjertelig velkommen innom en av våre butikker! Dersom du ikke har mulighet til å ta turen innom en av butikkene, må du gjerne kontakte oss via kundeservice. Våre møbeleksperter er tilgjengelige for å hjelpe deg via telefon, mail, chat og kontaktskjema. Vi gleder oss til å høre fra deg, velkommen!