FÅ EN KOSELIG UTEPLASS MED FANTASTISKE TING FRA COSI!

13. april 2021

 

Lys opp uteplassen med nydelige gassprodukter fra Cosi

Kan du kjenne igjen den koselige følelsen av å sitte utendørs på lange, gode sommerkvelder med et glass med noe godt i eller en god kopp nykokt kaffe? Det er noe av det beste livet har å by på! For å skape en skikkelig koselig stemning på sommerkveldene er et av våre beste tips dette: lys opp uteplassen med nydelige gassprodukter fra Cosi! Ved utviklingen av produktene sine har Cosi alltid fokus på å lage produkter som hjelper deg å få maksimalt ut av kveldene utendørs. Uansett hva slags uteplass du har, finner du flotte gassprodukter som skaper en desto mer koselig atmosfære. Kanskje du er ute etter et peisbord, eller kanskje du vil ha fine gasslykter spredt rundt på uteplassen? Eller ønsker du kanskje en gassbrenner som garantert blir et blikkfang i hagen? Uansett, her finner du det du er ute etter!

Peisbord

Et peisbord er perfekt til å sette en koselig stemning på uteplassen. De livlige flammene blir et blikkfang hvor det er godt å la øynene hvile. Den gode knitrelyden gjør at tiden står stille og at man kan nyte stillheten. Noe av det som er så genialt med bordene er at du kan få kjøpt med et lokk slik at du kan utnytte hele bordplassen når du ikke ønsker å tenne opp peisen. Bruk hele bordet på dagtid og rundt middagstid, og tenn opp peisen når kvelden setter inn. Peisbordene kommer i mange ulike varianter og farger, og de kommer også i forksjellige størrelser og høyder. Du kan få kjøpt runde peisbord, firkantede peisbord, rektangulære peisbord, barbord med gasspeis og mange flotte loungebord med gasspeis. Sjekk ut hele utvalget HER, og finn deg din favoritt!

 

 

Barbord med gasspeis

Et barbord er utrolig greit å ha, og kanskje spesielt på uteplassen! Pleier du å invitere mange gjester til grillfester og lange sommerkvelder? Da er et barbord med gasspeis ypperlig for din uteplass. Et barbord blir gjerne en naturlig mingleplass hvor praten kan flyte enkelt mens man hviler hånda og glasset på bordet. Et barbord er enkelt å komme og gå fra, og dermed legger du til rette for at flest mulig av gjestene får pratet med hverandre. Helt genialt! Med gasspeis i midten blir det garantert en hyggelig prat og god stemning.

 

Loungebord med gassbrenner

Et loungebord er perfekt å ha til hagesofaen, og det er gjerne i denne delen av uteplassen man ender opp mot slutten av dagen. Her kan du krølle sammen beina under et mykt og godt pledd, og nyte kvelden i timesvis. Med et loungebord med gassbrenner skaper du ekstra varme som gjør at det blir deilig å sitte ute lengre. I tillegg blir det en helt magisk stemning med de livlige flammene og den koselige knitringen. Et loungebord med gassbrenner er garantert et koselig element til uteplassen!

 

 

Gasslykter

Har du allerede et utebord du er veldig fornøyd med? Men så ønsker du deg kanskje likevel den magiske stemningen et peisbord gir? Fortvil ikke! Vi har mange flotte gasslykter som gir mye av den samme stemningen. Fordelen med gasslyktene er at du kan flytte dem rundt på uteplassen og ta med deg den gode stemningen dersom dere vil flytte dere til en annen hagegruppe. Gasslyktene kommer i mange forskjellige farger, design og størrelser, så her kan du garantert finne noe som passer fint sammen med dine utemøbler og din uteplass. I tillegg er lyktene utrolig enkle å ta i bruk. Med gasslykter fra Cosi får du garantert en koselig stemning. Sjekk ut hele utvalget av gasslykter HER.

Gasspeis

Ønsker du et blikkfang på uteplassen som ikke nødvendigvis trenger å være midt i hagegruppa? Da er en gasspeis midt i blinken for deg! Gasspeisene fra Cosi kan enten plasseres ved en vegg, eller du kan velge å ha den åpent ute på uteplassen med vindu på begge sidene. På denne måten kan du nyte den koselige stemningen fra flere deler av uteplassen. Kanskje du til og med kan ha ei hagegruppe på hver side av den? Gasspeisen fungerer ypperlig som en utendørs «skillevegg» for dere som ønsker å ha besøk av mange samtidig, og for dere som rett og slett er glad i å «bytte litt rom» på uteplassen. Anbefales!

 

 

 

 

 

 

Vedfyrt utepeis

I tillegg til å ha produkter som går på gass, har Cosi også utviklet vedfyrte utendørspeiser! Her får du den tradisjonelle, koselige peisfølelsen også på uteplassen. Vi forbinder gjerne peis med høst og kvelder innendørs når det bøtter ned med regn utenfor, men her kan du faktisk få nyte fordelene og kosen ved vedfyrte peiser utendørs også. Vi anbefaler deg å ha peisen under tak. Da holder den seg fin lengre, og du holder bedre på varmen slik. Sett gjerne en god hvilestol ved peisen, så kan du være sikker på at du holder deg god og varm på de sommerkveldene som ikke nødvendigvis er så varme.

 

 

 

 

 

Varmeputer

Norsk sommer bringer med seg mye forskjellig vær og mange forskjellige temperaturer. Sommerkveldene kan dermed bli litt kjølige for mange av oss. Heldigvis har vi en god løsning på dette: nemlig varmeputer! Med ei varmepute fra Cosi i ryggen kan du bli sittende ute i timesvis på sommerkvelden uten å begynne å fryse. Krøll sammen beina under pleddet, og skru på varmeputa i ryggen. Puta har tre forskjellige temperaturinnstillinger: 38°, 45° og 50°. Dette er helt fantastisk!

 

Klikk deg inn på videosnuttene og bli inspirert!

Klikk deg inn på filmsnuttene under og se hvor enkelt det er å ta produktene fra Cosi i bruk. Her får du også en smakebit av den koselige stemningen produktene gir til uteplassen. Bli inspirert!

Stort utvalg!

Vi har et stort utvalg av flotte produkter fra Cosi. Sjekk ut sortimentet, og finn dine favoritter. Her finner du garantert noe som passer din stil og din uteplass! Fargevalgene er mange, og ved å kombinere produktene kan du skape en oase av sommerstemning. Sørg for å sette en koselig og god stemning på uteplassen med levende lys fra Cosi.

Vi hjelper deg gjerne!

Ønsker du mer inspirasjon eller veiledning til hvordan du kan innrede en koselig uteplass? Ta gjerne turen innom en av våre butikker hvor våre hagemøbelspesialister står klare for å hjelpe deg! Dersom du ikke har anledning til å komme innom en av butikkene våre er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss via kundeservice. Vi er tilgjengelige på telefon, mail og chat, og vi ser frem til å høre fra deg!