Eikeland

Kvalitetsmøbler til gode priser

Eikeland er vår egen merkevare med flotte, moderne møbler for det norske hjem. Ekstra god komfort, kvalitet og funksjonalitet er vårt fokus når vi designer og produserer våre møbler. Eikeland kan fås i mange varianter. Vi har en mengde ulike tekstiler med forskjellige egenskaper og farger, og dermed kan du få noe som passer deg og din smak perfekt. Møblene kommer også i forskjellige materialer slik at du kan få muligheten til å skape den stemningen du ønsker i hjemmet ditt.

Mange valgmuligheter

Kanskje ønsker du moderne, slanke sorte ben på en moteriktig sofa i velour? Eller ønsker du kanskje å skape en lun stemning i stua med en sofa i ull med hvitoljede ben av eik? Uansett, hos oss kan du finne det du er ute etter. Ta kontakt med oss i butikk eller via kundeservice dersom du ønsker andre varianter av et produkt, eller dersom du vil ha mer inspirasjon. Vi står klare for å hjelpe deg med å finne drømmemøblene til ditt hjem. Hjertelig velkommen skal du være!

EikelandEikelandEikelandEikeland

Viser alle 4 resultater

Historien bak Eikeland

Oakland har først og fremst vært en hagemøbelspesialist som har jobbet for å levere varer av god kvalitet til en god pris. Med mange års bransjeerfaring og samarbeid med de beste av de beste, har vi levert utemøbler som kundene har blitt svært fornøyde med. Vi har brukt de beste fabrikkene og produsert uten fordyrende mellomledd, slik at kundene har fått utemøbler av topp kvalitet til best mulig pris. Dette skal vi fortsette med, men i tillegg har vi også jobbet mot å bli eksperter på møbler til innendørsbruk. Vi har flere gode samarbeid med leverandører av flotte møbler, men nå er vi også stolte over å lansere vårt eget merke «Eikeland».

Hvorfor «Eikeland»?

Eikeland er ikke bare navnet til gründeren Helge Eikeland, men det er også navnet på et lite og idyllisk sted i Vennesla. Det var på familiegården på Eikeland at Helge vokste opp. Med skogen som nærmeste nabo ble han godt kjent med naturens materialer og bærekraft. Derfor jobber vi i Oakland stadig med å finne de beste og samtidig mest bærekraftige og miljøvennlige løsningene. Helt fra Helge var en ung gutt har han vært opptatt av å skape, og han lagde sitt første møbel allerede da han var 6 år gammel. Eikeland er et idyllisk sted som alle i Vennesla assosierer med noe godt, og derfor var det naturlig at valget falt på «Eikeland» som navnet for den nye merkevaren.

Vi har jobbet for å få den beste kunnskapen om møbler, og endelig er vi der at vi lanserer vårt eget merke. På samme måte som vi er en hagemøbelspesialist som leverer utemøbler kundene blir strålende fornøyde med, er vi nå også en møbelspesialist. Ved å bruke de beste fabrikkene, produserer vi møbler av høy kvalitet og til best pris. Vi ønsker at du som kunde skal få dine drømmemøbler, og at du skal få dem for en god og riktig pris. Hos oss står kunden helt sentralt, og derfor er det en glede for oss å endelig lage våre egne innemøbler slik at vi kan bruke den kunnskapen og erfaringen vi har for å gi deg som kunde nettopp det du blir fornøyd med. Vi har flotte, norske design på møblene våre, og her kan du finne noe som passer perfekt inn i ditt hjem.

Velkommen til oss

Vi håper du finner vår nettbutikk inspirerende. Her finner du over 10.000 møbler og hagemøbler.
Du er også velkommen i en av våre butikker, der du kan få kyndig hjelp fra en av våre møbel-spesialister og prøve om møblene passer for deg.