Hjelmeland

Skreddersydde, norske kvalitetsmøbler

Nils Hjelmeland & Co ble etablert i 1953 med en målsetning om å skape møbler med unik sittekomfort og høy kvalitet. Bedriften har mer enn 60 års erfaring, og dyktige fagfolk gjør sitt beste for at du får møbler av beste kvalitet.

Modellene i Hjelmelands kolleksjoner kan leveres i mange forskjellige slitesterke tekstiler. Dermed kan du velge fritt ut fra hva som passer din smak og din stil best. Finn noe som passer godt inn i ditt hjem. I produksjonen benyttes de beste råmaterialene, og de beste fagfolkene utfører jobben. Dette sikrer en kvalitet som vi i Norge kan være stolte av. Noe av det Hjelmeland er spesielt kjent for er den gode sittekomforten og måltilpasninger.

Møblene er produsert i Ålesund på Sunnmøre, og er derfor miljøvennlige, kortreiste kvalitetsmøbler. Dersom du ønsker skreddersydde møbler med egne mål og sittehøyder, kan du få dette her. Ta kontakt med oss via kundeservice eller i butikk, så hjelper vi deg og gir deg et pristilbud.

Hjelmeland er en norsk merkevare med mange flotte møbler. Her ligger 60 års tradisjon til grunn for kvalitet, design og komfort. Når du handler Hjelmelandmøbler, får du tidløse, komfortable, norskproduserte kvalitetsprodukter.

Hjelmeland

Viser alle 3 resultater

Velkommen til oss

Vi håper du finner vår nettbutikk inspirerende. Her finner du over 10.000 møbler og hagemøbler.
Du er også velkommen i en av våre butikker, der du kan få kyndig hjelp fra en av våre møbel-spesialister og prøve om møblene passer for deg.