Austin

Austin, en klassik elegant lenesol med tilhørende fotpall.
Flott design og en super sittekomfort. Home Factory leverer denne i en nydelig velour, med i flere klassike og moderne farger.

Den elegante klassiske puffen er både god å hvile både øynene og benene på. Den har rom til oppbevaring og passer perfekt til stolen.

Møblene fra Home Factory har en gjennomgående høy kvalitet og har mange fornøyde brukere. Stolene er lagerført og har har kort leveringstid, ca 1ukes leveringstid.

Home Factory har lidenskap for interiør og design. Produktene er tidsriktige, både når det gjelder materialer og farge valg. De er blant de beste når det kommer til pris og kvalitet.
Interiør og møbler kan skape et levende hjem
Interiør og møbler kan skape et levende hjem. Home Factory greier nettopp dette. Veldig populære høykvalitets møbler og interiør til markedets beste pris.

Home Factory har et stort sortiment av moderne og klassiske møbler og interiør. Her finner du sofa, chaiselougue, stoler, spisebord, sofabord, sidebord, nattbord, kommode, skap, hyller, puter, pledd, lamper, bord lamper, taklamper, puff, pall, bilde og mye mer.

Materialene og fargene har gjennomgående god kvalitet og et eksklusivt uttrykk.

Lamper og metallmøbler er lakkert i med i moderne sort eller gull.

Møblene er trekt i et eksklusivt velour tekstil, som finnes i flere klassiske og moderne farger. Fargene er orange, muldvarp, grå , mørk grå, sort, beige og petroliums blå. Orange er en nyhet som mange velger.

Møbler i tre og detaljer i tre, er i fargene sort eller natur eik. Møblene er gjennomgående kraftige og bord, skap og hyller er produsert i finert eik.
Home factory leverer markedsledende møbler
Home Factory greier å levere markedsledende moderne produkter som er bedre en forventet, til en gunstig pris. Møblene er også lagerført, og har derfor veldig kort leveringstid.

Det at møblene er lagerført og at det ikke er spesialbestilling er hemmeligheten bak det fantastiske prisene.

Vi anbefaler Home Factory.

Ingen produkter ble funnet som passer dine valg.
Velour, mykt og moderne

Vi vil ha det mykt og lunt. Det gir oss en følelse av fellesskap og trygghet. Velour gir oss nettopp dette. Møbler som tåler å bli brukt og som inviterer familie og venner til en koselig prat og en kaffe kopp. Velour har blitt brukt i mange finstuer i århundrer, og det er mange grunner til det.

  • Velour er veldig slitesterkt
  • Det er mykt og innbydende
  • Lyset bryter fint i stoffet, slik at det ser eksklusivt ut.
  • Velour er lett å holde reint og vedlikeholde.
  • Kan vaskes og impregneres.
  • Stilig og fint stoff som passer til de fleste stilarter

Velkommen til oss

Vi håper du finner vår nettbutikk inspirerende. Her finner du over 10.000 møbler og hagemøbler.
Du er også velkommen i en av våre butikker, der du kan få kyndig hjelp fra en av våre møbel-spesialister og prøve om møblene passer for deg.