MAZE

Stilriktige møbler og hyller

Maze designer og produserer varene sine gjennom såkalt «Slow Production». Dette går ut på at de produserer varer av høy kvalitet slik at de holder seg fine over lang tid. Produksjonen utføres av mennesker som får godt betalt og har gode arbeidsvilkår, og bedriften har fokus på å produsere på en måte som er mest mulig skånsom for miljøet. Maze har all sin produksjon i Sverige, og alle metalldeler er laget av resirkulert metall. Dermed er produktene relativt kortreiste til Norge.

Maze har utrolig mange flinke designere som utvikler fantastiske produkter. Mange av produktene kan brukes på forskjellige måter, og du kan tilpasse dem etter behov og smak. Her får du kvalitetsprodukter som vil vare lenge og som neppe går av moten med det første. Maze representerer nemlig det beste av svensk interiørdesign. De fleste hyllene kan også brukes i kombinasjon med hverandre slik at du kan lage et hyllesystem som passer perfekt til ditt hjem.

MAZE

Viser alle 3 resultater

Velkommen til oss

Vi håper du finner vår nettbutikk inspirerende. Her finner du over 10.000 møbler og hagemøbler.
Du er også velkommen i en av våre butikker, der du kan få kyndig hjelp fra en av våre møbel-spesialister og prøve om møblene passer for deg.