MAZE Pythagoras

En soleklar favoritt hos mange – Pythagoras

Pythagoras fra MAZE er helt klart en favoritt hos mange. Det dristige, grafiske uttrykket blir uten tvil et blikkfang, og gir nytt liv til alle hjem. Hyllene passer perfekt inn i alle stiler, og gir et eksklusivt og vakkert uttrykk. Som det fremgår av navnet er kolleksjonen inspirert av geometrien. Noe av det som er så genialt med kolleksjonen er at du kan rotere brakettene slik du vil, og hyllene kan dermed henges opp på fire forskjellige måter. Dersom du skal ha flere hyller på veggen, kan du jo for eksempel henge dem opp på forskjellige måter og skape litt liv og spill i det. Eller du kan henge dem opp likt hvis du er glad i rene linjer og et gjennomført uttrykk. De små hyllene kan like godt brukes som nattbord. Her er mulighetene så mange at det bare er fantasien som setter grenser for hva du kan gjøre. Lag deg et fint hyllesystem, og gi liv til tomme vegger i hjemmet med denne flotte kolleksjonen!

MAZE PythagorasMAZE PythagorasMAZE PythagorasMAZE PythagorasMAZE PythagorasMAZE PythagorasMAZE PythagorasMAZE PythagorasMAZE Pythagoras

Viser alle 2 resultater

Velkommen til oss

Vi håper du finner vår nettbutikk inspirerende. Her finner du over 10.000 møbler og hagemøbler.
Du er også velkommen i en av våre butikker, der du kan få kyndig hjelp fra en av våre møbel-spesialister og prøve om møblene passer for deg.