MAZE Pieces

Eksklusiv og allsidig kolleksjon

Pieces er en eksklusiv kolleksjon med flotte småmøbler til alle husets rom. Kombinasjonen av lær, tre og metall gir et moderne uttrykk. Metallet gir et litt røft preg, men den matte lakken demper det slik at det passer alle typer stiler. Det siste elementet av lær og treverk gir det lille ekstra som gjør at småmøblene passer inn i den moderne, nordiske stilen. Dette er altså en serie som sklir rett inn i alt fra nordisk, minimalistisk stil til shabby chic stil. De har et unikt design, men sklir likevel rett inn i alle stiler. De er ikke bare egnet til hjemmet, men også til hytta på fjellet ved de flotte, lune treveggene. Her er det kun fantasien som setter stopper. Sjekk ut kolleksjonen og finn dine favoritter!

MAZE PiecesMAZE PiecesMAZE PiecesMAZE PiecesMAZE PiecesMAZE PiecesMAZE PiecesMAZE PiecesMAZE PiecesMAZE PiecesMAZE PiecesMAZE PiecesMAZE PiecesMAZE PiecesMAZE PiecesMAZE PiecesMAZE PiecesMAZE PiecesMAZE PiecesMAZE PiecesMAZE PiecesMAZE PiecesMAZE PiecesMAZE Pieces
Ingen produkter ble funnet som passer dine valg.

Velkommen til oss

Vi håper du finner vår nettbutikk inspirerende. Her finner du over 10.000 møbler og hagemøbler.
Du er også velkommen i en av våre butikker, der du kan få kyndig hjelp fra en av våre møbel-spesialister og prøve om møblene passer for deg.