Oakland Hagemøbler

Stort utvalg Hagemøbler i rotting

Skap et elegant og holdbart utendørsområde med rotting hagemøbler. Rottingmøbler er kjent for sin tidløse sjarm og langvarige natur. De er laget av et robust materiale som tåler vær og vind. Med minimalt vedlikehold kan rottingmøbler vare i mange år. Velg mellom ulike stiler og design som passer din personlige smak. Opplev komforten og avslapningen med myke puter og skap et utendørsparadis du vil elske. Her finner du modulgrupper, spisegrupper og hvilestoler i lun rotting.

Hagemøbler i Aluminium – moderne og værbestandige

Hagemøbler i aluminium tåler norske forhold, er lette og kan fås i forskjellige design og stiler. Hos Oakland finner du et bredt utvalg utemøbler i vedlikeholdsfri aluminium og møblene kommer i spisegrupper, modulgrupper, loungegrupper og hvilestolsett. Utemøblene kommer med Olefin som er et utendørstekstil og OakTekstil som er et allværstekstil.

Spisemøbler for det perfekte måltidet på terrassen

Utforsk vårt eksklusive utvalg av spisebord for hagen! Velg mellom heve/senke, uttrekkbare og runde bord i ulike design og materialer. Skap en unik atmosfære og skap den perfekte spiseplassen i hagen din. Våre spisebord er av høy kvalitet, værbestandige og tilgjengelige i forskjellige størrelser og design. Oppgrader din utendørs spiseplass og nyt minneverdige måltider under åpen himmel.

Den ultimate lenestolen i hagen

Oppdag vårt eksklusive utvalg av lenestoler til uterommet! Her finner du trendy og klassisk design i aluminium, rotting og teak. Våre lenestoler kombinerer stil og funksjonalitet, og er designet for å tåle ulike værforhold. Her finner du hvilestoler med regulerbar ryggSkap en avslappende og luksuriøs atmosfære i din utendørs oase.

Oppdag de perfekte løsningene for uterommet med pergola, solskjerming, levegg og parasoll!

Oppgrader uteplassen din med funksjonelle og stilige utendørselementer. Pergolaer gir både skjønnhet og beskyttelse mot sol og vær, mens solskjerming lar deg justere sollyset og temperaturen. Levegger skaper privatliv og beskyttelse, mens parasoller gir deg skygge når solen er intens. Utforsk vårt utvalg av pergolaer, solskjerming, levegger og parasoller for å skape din drømmehage i dag!

Den perfekte solskjerming i hagen

Bredt utvalg av solsenger og daybed i ulike stiler

Stort utvalg solsenger og daybed for enhver uteplass. Laget med værbestandige materialer som teak, aluminium og rotting, vil de gi varig komfort og stil. Skap ditt eget private fristed og nyt avslappende dager i hagen. Utforsk vårt utvalg i dag og invester i komfort og stil!

Gassgrill, kullgrill eller reisegrill?

Oppdag den ultimate grillopplevelsen med vårt brede utvalg av gassgriller, kulegriller og reisegriller! Uansett om du er en erfaren grillmester eller en nybegynner, har vi den perfekte grillen for deg. Våre gassgriller gir enkel og pålitelig grilling med presis temperaturkontroll. Kulegriller gir autentisk røyksmak og allsidig matlaging. Reisegriller er bærbare og perfekte for piknik og camping. Utforsk vårt utvalg i dag og grill som en ekspert!

Hagemøbeltrekk som beskytter utemøblene dine

Beskytt hagemøblene dine med våre slitesterke og pålitelige hagemøbeltrekk! Hold utemøblene i topp stand året rundt med våre skreddersydde trekk laget av kvalitetsmaterialer. Utforsk vårt utvalg i dag og gi hagemøblene dine den beskyttelsen de fortjener.

Redskapsbod og oppbevaring

Få orden i hagen med vår praktiske redskapsbod og oppbevaringsløsninger! Enten du trenger et sted å lagre hageredskaper, sykler og grill, har vi løsningen for deg.

Vår redskapsbod er designet for å møte dine oppbevaringsbehov og samtidig tilføre stil til uterommet ditt. Med solid konstruksjon og værbestandige materialer, kan du være sikker på at dine eiendeler er trygge og beskyttet. Velg mellom ulike størrelser og konfigurasjoner som passer til din hage og plassbehov.

Bistro møbler og kafesett til små balkonger eller restauranten

Skap en sjarmerende og innbydende atmosfære på din restaurant, hotell eller bedrift med våre stilige bistro- og kafesett! Våre sett er designet for å gi komfort og funksjonalitet til gjestene dine samtidig som de tilfører en touch av eleganse og stil. Utforsk vårt utvalg i dag og gi ditt sted det perfekte miljøet for avslappende og hyggelige opplevelser. Kafesett passer perfekt for små terrasser med praktiske løsninger for lagring som stablebare stoler og sammenleggbart bord.

Stort utvalg peisbord og gasspeis

Skap en varm og koselig atmosfære i uterommet ditt med vårt imponerende utvalg av peisbord! Våre peisbord kombinerer funksjonaliteten til et bord med varmen og sjarmen til en peis, og skaper den perfekte settingen for utendørs hygge. Utforsk vårt utvalg i dag og opplev den magiske blandingen av stil, komfort og ildens varme i ditt eget uterom. Nå kan du også få grill tilbehør til peisbordet ditt, slik at du kan grille uten å gå fra bordet. Vi har runde peisbord og rektangulære peisbord i flere størrelser. Peisbordene kommer i aluminium og teak i flere typer design.

Hammock og Hengestol til uterommet

Våre hagehammocker og hengestoler er nøye designet med fokus på både stil og funksjonalitet. Med holdbare materialer og solid konstruksjon kan du være sikker på at de vil vare i mange sesonger fremover. Velg mellom forskjellige farger og stiler som passer din personlige smak og hagedekor.

I tillegg til å tilby avslapning og komfort, er våre hagehammocker og hengestoler også en flott måte å legge til et stilfullt og moderne preg på utendørsområdet ditt. De kan enkelt integreres i ethvert hagedesign og vil bli et populært midtpunkt for familie og gjester.

Finn din hvilefavoritt

Evelyn huske OUTDOOR.

8 590,-
Sendes innen 30 dager

Allværsputer til hagemøbler som kan ligge ute hele sesongen

Oaklands egenutviklede OakTekstil har vi laget for å forenkle livet i hagen. Med disse allværsputene trenger du ikke å bære inn putene eller legge de i putekasse om kvelden. Oaklands allværsputer er enkle å holde rene, tørker raskt og har en kvalitet som merkes. Putene er laget for å drenere bort vann for å tørke raskest mulig. Vannet skal renne gjennom og forsvinne.

Butikker og Norsk nettbutikk

Velkommen til vår norske nettbutikk og våre butikker i Norge, hvor du finner et imponerende utvalg av møbler og hagemøbler. Vi er dedikert til å tilby deg det beste innen møbelshopping, enten du ønsker å fornye interiøret ditt eller skape en fantastisk utendørs oase.

Norges Råeste utvalg Hagemøbler til din balkong, terrasse og uterom

Hos Oakland Møbler finner du alt av møbler og interiør til uterommet. Hagemøbeltrendene har et bredt spekter og omfatter aluminium, rotting, teak, bærekraftig bambus og utemøbler laget av kraftig plast som er laget av resirkulert husholdningsavfall. Oakland hagemøbler er vår egen hagemøbelmerkevare med kolleksjoner i alle slags stiler og materialer. Kolleksjonene er laget for norske forhold og har en unik design som ikke finnes hos andre aktører. Med fokus på kvalitet, design og funksjon, ligger vi fremst på hagemøbeltrender og har et stort utvalg for alle typer stiler. Hos oss finner du loungegrupper, modulgrupper, spisegrupper, hvilestolsett, kafesett, Solskjerming, Solseng og Daybed