Vendela Hagemøbler – Utemøbler i moderne og skandinavisk design

24. oktober 2023

Vendela er et loungekonsept i moderne og skandinavisk design. Konseptet tilfører en ny dimensjon til modulsofaer hvor materialer og funksjoner, og dermed uttrykket, kan endres. Vendela hagemøbelserie er en samling av stilfulle og komfortable hagemøbler laget av robust og holdbart aluminium. Aluminium er et lett materiale som er motstandsdyktig mot rust og korrosjon, noe som gjør det ideelt for utendørsbruk. Serien inkluderer flere ulike typer av møbler som for eksempel loungegrupper, spisegrupper, sidebord, sofabord, spisebord og hagebenker.

Dette er hagemøblene for alle som setter pris på kvalitet & design, sittekomfort & funksjon.

Vendela-serien, med dens buede rygg og vertikale riller, passer til en rekke flotte aluminiumsbord i samme serie. I tillegg får du puter i Oaktekstil og Olefin med en sittekomfort som er bedre enn inne i stuen.

Opplev utendørskomfort med Vendela Sofagrupper

Hagemøblene fra Vendela serien har et unikt og smakfullt design som pynter opp uterommet. Tanken bak møblene er at du skal ha den samme komforten som du har i sofaen inne, med deg ut i hagen. De tykke putene er trukket i utendørstekstil som er enkle å vaske og vedlikeholde. Loungegruppene kommer i kombinasjon med hjørnesofa, 3 seter, stol og bord og kan kombineres etter behov.

Vendela Heve-Senke bordet som gir deg flerfunksjonelle hagegrupper

Vendela hev-senke bord er et praktisk og stilfullt møbel som gir deg fleksibiliteten til å justere høyden etter behov. Dette er spesielt nyttig når du ønsker å endre funksjonen på bordet. Enten du vil spise middag, jobbe på en datamaskin eller nyte en kopp kaffe utendørs, vil dette møbelet gi deg den fleksibiliteten og komforten du trenger.

Disse bordene er laget av holdbar aluminium, og er utformet for å tåle vær og vind uten å miste sin elegante stil. De er tilgjengelige i ulike størrelser og farger som passer til ulike uterom, og kan enkelt kombineres med andre møbler fra Vendela-serien for å skape en helhetlig og sammenhengende uteplass.

Vendela hev-senke bord er også enkle å betjene med en knapp som lar deg justere høyden og har hjul på den ene siden, slik at du enkelt kan flytte bordet.

 

Justerbar komfort – Hvilestolen med de beste putene

Komfortabel og elegant løsning for uteplassen din. Disse stolene har en solid konstruksjon og er designet for å tåle vær og vind samtidig som de gir god støtte til ryggen og nakken.

Det som skiller disse hvilestolene fra andre utendørsstoler er deres justerbare ryggstøtte, som gir deg mulighet til å tilpasse stolens vinkel til din egen komfort. Dette gjør det enkelt å finne en avslappende stilling, enten du ønsker å lese en bok, sole deg eller nyte en god prat med venner.

I tillegg til en justerbar ryggstøtte kommer disse hvilestolene med de beste putene som gir deg den ultimate komforten. Putene er laget av høykvalitetsmaterialer som er motstandsdyktige mot solskader og utviklet for utendørsbruk. Dette betyr at du kan forvente at putene vil holde seg i god stand i lang tid. Allværsputene i OakTekstil kan ligge ute hele sesongen. Olefin putene er et mykere utendørstekstil som må legges i putekasse eller tas inn. Allværsputene er laget for å tåle regn, vannet skal renne gjennom stoffet og skummet, slik at de tørker raskt. Derfor kan disse putene ligge ute hele sesongen og enkelt spyles av for rengjøring.

Nyt livets smakfulle øyeblikk utendørs – spisemøbler du kan sitte lenge i

Med Vendela spisemøbler til uterommet får du både stil og funksjonalitet servert på en tallerken! Disse møblene er laget av holdbare og værbestandige materialer, og er spesielt utformet for å gi deg den perfekte spiseopplevelsen under åpen himmel.

Enten du ønsker å samle venner og familie til en utendørs middag eller nyte en rolig frokost på terrassen, vil Vendela spisemøbler gi deg den ultimate komforten og stilen. De er tilgjengelige i ulike størrelser og design som passer til ulike uterom, og kan enkelt kombineres med andre møbler fra Vendela-serien for å skape en helhetlig og sammenhengende uteplass.

Vendela spisemøbler er også enkle å vedlikeholde og rengjøre, slik at du kan nyte måltidene dine uten å bekymre deg for smuss og flekker. Med en slik møbelserie kan du skape minneverdige og smakfulle øyeblikk utendørs, og gjøre uteplassen din til en oase av stil og komfort.»

 

 

 

Skap ditt utendørs paradis og utnytt uteplassen

Når sommeren nærmer seg, er det ingenting som er bedre enn å tilbringe tid utendørs i din egen hage eller balkong. Men hva er vel et uterom uten en komfortabel og stilig hagemøbel? Med Vendela Hagemøbler kan du utnytte uteplassen din på en smart måte og skape en utendørs oase som du vil elske å tilbringe tid i.

Enten du ønsker en koselig krok med en benk, et avslappende hjørne med en loungesofa eller en middagsplass med en stilig bargruppe, har Vendela Hagemøbler alt du trenger for å skape din drømmeuteplass. Med smarte designløsninger og bruk av materialer som tåler norsk vær, vil Vendela Hagemøbler gi deg både funksjonalitet og stil.

Enten du har en stor hage eller en liten balkong, vil Vendela Hagemøbler hjelpe deg med å skape en utendørs oase som passer akkurat deg og dine behov.