Olefin

Olefin er et godt og slitesterkt hagemøbelstoff som tåler mye og er veldig komfortabelt. Det har en myk komfort, og kjennes godt å sitte i. Dette stoffet er helt på grenseland til allværstekstil, og noen reklamerer for at puter med olefin er allværsputer. Likevel er ikke vi enige her, og vi anser det ikke som et allværsstoff. Det tåler mye sol, og det tåler også regn til en viss grad dersom det får god tid til å tørke etterpå. Men dersom de blir stående våte for lenge risikerer du å få jordslag i dem, og derfor anbefaler vi deg å holde olefinputer under et godt hagemøbeltrekk eller å ta dem inn under tak før det skal regne. Den beste måten å ivareta disse putene er å alltid la dem ligge tørt.

I forhold til andre tekstiler som ikke tåler regn og fukt er dette et svært godt tekstil, og det har god levetid.

De fleste putetrekk i olefin kan vaskes på 30 grader. Men sjekk alltid lappen med vaskeinstrukser på innsiden av trekket for å forsikre deg om hva putestoffet tåler og ikke.

Viser 1–30 av 131 resultater

Velkommen til oss

Vi håper du finner vår nettbutikk inspirerende. Her finner du over 10.000 møbler og hagemøbler.
Du er også velkommen i en av våre butikker, der du kan få kyndig hjelp fra en av våre møbel-spesialister og prøve om møblene passer for deg.